Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Bezpieczeństwo żywnosci w erze globalizacji

Wydawnictwo: Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9788373784598
liczba stron
303
kategoria
biznes, finanse
język
polski

Wszyscy interesujemy się żywnoscia. Ona warunkuje nasze istnienie. Mamy swiadomosć, że od jej jakosci w dużym stopniu zależy nasze zdrowie i jakosć naszego życia. Jednoczesnie gwałtowny rozwój produkcji i przetwórstwa żywnosci na skalę masowa wywołuje u konsumentów poczucie utraty kontroli nad tym, co spożywaja. Postępujace procesy globalizacyjne to poczucie pogłębiaja. Przed władzami stoi...

Wszyscy interesujemy się żywnoscia. Ona warunkuje nasze istnienie. Mamy swiadomosć, że od jej jakosci w dużym stopniu zależy nasze zdrowie i jakosć naszego życia. Jednoczesnie gwałtowny rozwój produkcji i przetwórstwa żywnosci na skalę masowa wywołuje u konsumentów poczucie utraty kontroli nad tym, co spożywaja. Postępujace procesy globalizacyjne to poczucie pogłębiaja. Przed władzami stoi teraz obok odwiecznego zadania wyżywienia obywateli zadanie zapewnienia, że żywnosć będzie bezpieczna.

 

pokaż więcej

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd