Blogowi Recenzenci
Grupa dla wszystkich czytelników prowadzących blogi z recenzjami książek.
551 czytelników
31 dyskusji
2893 wypowiedziPokaż ostatnią
Nowe recenzje i posty
liczba postów na stronie: 
książek: 124
Przemkosław
12-01-2019 17:40
Hejka! Założyłem niedawno bloga książkowego. Staram się go rozkręcić i zdobyć czytelników, więc zapraszam! Ostatnio piszę o Narnii.

https://www.oceniampookladce.pl
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 5476
Ytr0001
13-01-2019 12:51
Zapraszam na recenzję Zgroza w Dunwich i inne prze­ra­ża­jące opo­wie­ści Zgrozy w Dunwich i innych prze­ra­ża­jących opo­wie­ści, jednej z najlepszych książek, jakie czytałem w roku 2018 😊.

https://trans-ksiazkowy.blogspot.com/2019/01/opuscic-wyspe-niewiedzy-czyli-zgroza-w.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 697
Fey
18-01-2019 17:02
Zapraszam na najnowszą recenzję, tym razem serii o Amelce Kieł :)
Amelka Kieł i Bal Barbarzyńców Amelka Kieł i Bal BarbarzyńcówAmelka Kieł i Władcy Jednorożców Amelka Kieł i Władcy Jednorożców

http://urzadksiazki.blogspot.com/2019/01/amelka-kie-i-bal-barbarzyncow-oraz.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 852
Ambrose
19-01-2019 11:41
Simone de Beauvoir to nie tylko Druga płeć. To także autorka interesujących powieści, wśród których całkiem interesujące okazały się:

Śliczne obrazki Śliczne obrazki

Zainteresowanych moimi wrażeniami po lekturze zapraszam na bloga:
http://klub-aa.blogspot.com/2019/01/simone-de-beauvoir-sliczne-obrazki.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 54
rosse6540
20-01-2019 17:17
https://mocrecenzji.blogspot.com/2019/01/moje-serce-w-dwoch-swiatach-jojo-moyes.html

Zapraszam na ostatnią część przygód Lou Clark
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 5476
Ytr0001
23-01-2019 10:27
Zapraszam na recenzję powieści Slash Slash Natalia Osińska Natalii Osińskiej, która porusza ważną tematykę, ale robi to narracyjnie i fabularnie w bardzo słaby sposób. Mimo wszystko warto przeczytać.

https://trans-ksiazkowy.blogspot.com/2019/01/rozwiazania-z-kapelusza-w-susznym-celu.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 3344
Między
23-01-2019 10:44
Po dwóch i pół tygodniach przerwy wracam z recenzją.

Jest w Portugalia Portugalii coś głęboko stoickiego, ale też zwyczajnie ludzkiego. Tchnie spokojem i specyficznie pojmowanym optymizmem. A dzięki temu, że Pedrosa nie włożył tych wszystkich idei bezpośrednio w usta bohaterów, udało mu się uzyskać brzmienie szczere i bezpretensjonalne".

Całość na:
https://miedzysklejonymikartkami.blogspot.com/2019/01/380-portugalia.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 561
Dobra_Komplementarne
26-01-2019 13:56
Terror Terror
==>> dobrakomplementarne.blogspot.com/2019/01/godnosc-i-zycie-sa-dane-tylko-na_21.html

„Simmons, prowadząc swych odkrywców-nieszczęśników przez ciemność, zimno i lód, tworzy swoistą gratkę dla czytelnika ze względu na więź, jaka buduje się między nim a członkami wyprawy. Wiadomo też, że po drodze będzie wiele ofiar. Zatem główne pytania w «Terrorze» to nie «kto?», tylko «jak?» i «kiedy?». I choćby ciekawość generowana tak przedstawioną sprawą każe odbiorcy przewracać kolejne strony powieści.”
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 150
Internetowa_cela
26-01-2019 13:58
Las, 4 rano- Ostatni raz poczułem coś podobnego zagłębiając się w literacki matecznik Joanny Fabickiej. Wtedy jej Second Hand rozlał się po duszy stopniowo się z nią łącząc, choć nie były to doznania miłe, gdyż w upodlonym do granic bólu i cierpienia świecie trudno odnaleźć coś miłego. A jednak trwale poraził i nie pozwalał o sobie przez długi czas zapomnieć.(...)

https://internetowacela.blogspot.com/2019/01/jan-jakub-kolski-las-4-rano.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 150
Internetowa_cela
26-01-2019 13:59
Melanżeria- Uderzając w metaforę lub waląc prosto z mostu, jakkolwiek ujmując rzecz oczywistą Melanżeria pióra Anny Klary Majewskiej to mocna ósemka, to książka, z której bez cienia wątpliwości może być dumna. (...)

https://internetowacela.blogspot.com/2019/01/anna-klara-majewska-melanzeria.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
Aby napisać wypowiedź musisz być zalogowany. Logowanie
zgłoś błąd zgłoś błąd