LubimyCzytać.pl
Oficjalna grupa serwisu LubimyCzytać.pl. Poruszamy tutaj kwestie dotyczące serwisu: rozwój, propozycje nowych funkcjonalności, zgłaszanie błędów, wszelkie pytania do administracji i wszystko, co dotyczy serwisu.
923139 czytelników
479 dyskusji
23685 wypowiedziPokaż ostatnią
Plagiaty recenzji
liczba postów na stronie: 
książek: 3631
czytamcałyczas
26-03-2019 16:15
Ja staram się w opinii,poruszać.Co mnie się podobało w książce.Stąd ,czasem piszę.Parę słów z fabuły.
A najbardziej nie lubię.Jak ktoś zaczyna pisać opinię,piszę połowę.I trzeba szukać bloga.By dalej przeczytać.
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 3631
czytamcałyczas
26-03-2019 16:16
Ja nie umiem.Ubrać w słowa,mądre to co chcę napisdąc.
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 2615
jatymyoni
26-03-2019 18:23
Popieram @betsy. Narzuciłeś sam sobie sztywne ramy, które często Cię krępują. Przyznaję się, że zawsze pomijam początek Twojej opinii, bo mnie interesuje Twoje zdanie o danej książce, a nie jaka jest okładka.
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 1607
betsy
26-03-2019 17:53
@filozof:chyba trochę się krygujesz. Czytałam Twoje opinie sprzed kilku lat i są doskonałe! Ostatnio tylko chyba trochę Ci się nie chce...Piszesz według szablonu. A szablony zabijają inwencję...
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 592
Kasia
26-03-2019 19:21
Filozof.. mnie się wydaję, że Twoje recenzje to zabija zbyt mała ilość wypowiedzianych słów, a nie jakość. Opinie są zbyt krótkie, chaotyczne i takie mówiąc kolokwialnie na odpieprz. Chętnie przeczytałabym coś dłuższego w Twoim wykonaniu, bo masz o czym pisać przy takiej ilości przeczytanych książek. Powodzenia!
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 3631
czytamcałyczas
26-03-2019 20:50
Czyli mam ,zmienić.Nie wiem czy podołam.
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 1607
betsy
26-03-2019 21:06
Już zmieniłeś. Opinia o "Kamerdynerze" jest dużo lepsza!
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 94
Bartlox
27-03-2019 06:42
A ja wczoraj napisałem bardzo rozbudowaną reckę "Egzekutora" Chrisa Cartera i gdy tylko skończyłem komputer mi padł ;/ Wściekłem się.
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 1055
Johnson
27-03-2019 08:59
Świetny jest Egzekutor!

Edit: Lifehack: Pisz w wordzie z autosavem na 1 minutę i nic nigdy nie stracisz. Ja tak robię :)
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 592
Kasia
27-03-2019 11:09
Johnson myślałam że tylko ja tak robię! LOL
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 3631
czytamcałyczas
03-04-2019 16:18
Kasia ja też dostaje w ciągu 2 minut,6 plusów.Chyba,moich też nie każdy cczyta. Ale ważne ,że p;lusy są.
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 352
Jagrys
27-03-2019 13:27
Jest też sposób z notatnikiem i długopisem, ale chyba nie wypada przyznawać się do metod rodem z jaskiń.
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 514
LetMeRead
02-04-2019 22:26
Jak najbardziej wypada.
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 262
Kramer
27-03-2019 13:49
Charakter opinii o książkach, które wypisujemy na lcz jest niedookreślony. I BARDZO DOBRZE. Bo to jest miejsce do pisania tego, co się komu podoba na temat danej książki. Nie jest to forum recenzji. Nawet zatem rozumiem osoby, które piszą stricte recenzje na swoich blogach a tutaj tylko linkują. Niech linkują. Niech też piszą pełne recenzje ze streszczeniem. Albo niech piszą co im się osobiście podobało, co poruszyło, co się do pamięci przykleiło albo czy w ogóle się podobało albo nie. I można do tego zaznaczać gwiazdki albo nie zaznaczać, albo same gwiazdki bez uzasadnienia. I tak ma być, bo tak jest dobrze. Każdy pisze co chce i każdy znajduje co potrzebuje. Nie ma obowiązku czytania wszystkiego. Na szczęście.
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 1212
AuroraBorealis
31-03-2019 16:07
Nasze "pisanie" to nie są recenzje (chyba, że ktoś akurat jest tutaj na LC oficjalnym recenzentem) a opinie, bo wyrażają nasze odczucia zarówno pozytywne jak i negatywne podczas czytania danej książki.

Widzę, że niektóre znane mi osoby znowu się na wiosnę zaktywowały. Magnolia pozdrawiam ;)
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 514
LetMeRead
02-04-2019 22:22
Nie trzeba być oficjalnym recenzentem, żeby być... recenzentem. Ja tam nie ujęłabym swojego pisania w cudzysłów.
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
Aby napisać wypowiedź musisz być zalogowany. Logowanie
Moderatorzy
zgłoś błąd zgłoś błąd