Zostań recenzentem nowego uzależniającego cyklu kryminałów o Witku Weinerze, ekspercie od dewiacji!

LubimyCzytać
03.12.2020

Bartek Rojny powraca w nowej odsłonie z wciągającą serią kryminałów o ekspercie od dewiacji, który wnika w umysły psychopatów. „Parafil” i „Zwrotnik” to pierwsze części nowego cyklu kryminałów o Witku Weinerze. Spośród użytkowników lubimyczytac wybierzemy 100 osób, które otrzymają przedpremierowo pakiet książek Rojnego.

Zostań recenzentem nowego uzależniającego cyklu kryminałów o Witku Weinerze, ekspercie od dewiacji!

„Mocna rzecz dla czytelników o stalowych nerwach. Tu nie ma taryfy ulgowej. Polecam!” - Aleksandra Popławska.

Jak bardzo się boisz?

Bytom. Z sufitu zwisa ciało obnażonego od pasa w dół mężczyzny z zaciśniętą na szyi pętlą. Nie żyje też jego żona. Morderstwo w afekcie czy perwersyjne samobójstwo? A może w mieszkaniu był ktoś jeszcze?

Podkomisarz Helga Sawicka wciąga w śledztwo Witka Weinera, kontrowersyjnego eksperta od dewiacji seksualnych. Tylko on potrafi wniknąć w umysł psychopaty, by przewidzieć jego następny ruch.

Weiner już wie, że to dopiero początek serii. Parafila nic nie podnieca bardziej niż strach ofiar. Znajduje je na internetowych forach dla poszukujących seksu bez ograniczeń.

Tymczasem wobec Weinera toczy się postępowanie o molestowanie studentki. Gdy dziewczyna znika w tajemniczych okolicznościach, śledztwo nagle zmienia tor. Do grona podejrzanych dołącza związana z komendantem policji seksuolożka Ada Białas.

Bartek Rojny [pseudonim] – pochodzący ze Śląska pisarz młodego pokolenia. Pasjonat podróży, fotografii i islandzkiej muzyki. Autor ukrywa się pod pseudonimem – na tę chwilę nie chce ujawniać swojego prawdziwego nazwiska.

„Parafil" ukaże się na rynku 27 stycznia 2021 r, a „Zwrotnik" 14 kwietnia 2021. Recenzenci lubimyczytać.pl jako pierwsi będą mieli okazję przeczytać książki.

Jak zostać recenzentem?

Dla użytkowników lubimyczytac.pl Wydawnictwo Znak przygotowało 100 pakietów książek Bartka Rojnego. W ich skład wchodzi „Parafil” – pierwsza z książek o Witku Weinerze, oraz „Zwrotnik” – kontynuacja losów eksperta od dewiacji.

Jeśli chcecie przeczytać i zrecenzować nową serię uzależniających kryminałów, zapraszamy do udziału w naszej akcji. Do 6 grudnia, do godziny 23.59 prześlijcie na adres asystent@znak.com.pl jedną z recenzji kryminałów lub thrillerów, którą zamieściliście w serwisie lubimyczytac.pl. Z nadesłanych zgłoszeń wydawnictwo wybierze 100 osób, do których prześle książki. Osoby te zostaną poinformowane w wiadomości zwrotnej i poproszone o przesłanie danych do wysyłki.

Życzymy powodzenia!

Książka jest już dostępna w przedsprzedaży.

Artykuł sponsorowany

Reklama

komentarze [29]

Sortuj:
347
2
28.12.2020 14:54

Czy do wszystkich laureatów trafiła już przesyłka z książkami ? Wiem, że mój znajomy wygrał, ale książek do tej pory nie dostał...


1702
714
28.12.2020 19:38

Do mnie trafiła bardzo szybko, w połowie grudnia.


549
223
28.12.2020 20:09

Ja też dostałam kilka dni po wysłaniu danych do wysyłki.


949
271
29.12.2020 12:55

Ja również dostałam dosłownie trzy/cztery dni po wysłaniu swoich danych.


1702
714
14.12.2020 21:44

Mam i ja :) Również z podpisem! Wygląda zacnie, zobaczymy co skrywa wnętrze :D Miłej lektury wszystkim życzę!


696
283
14.12.2020 20:02

Do mnie też przesyłka dotarła i tak jak piszesz @Książka_koc_kot z podpisem autora. Rewelacyjny prezent na Święta od wydawnictwa. :)


1764
215
14.12.2020 11:50

Już dziś dostałam przesyłkę i nawet z podpisem ;) Ale nam się Wszystkim przyfarciło!


949
271
10.12.2020 21:39

Mnie też się udało! Nie mogę się doczekać przesyłki. Będzie lektura na świąteczny czas 😄


696
283
10.12.2020 14:24

@Książka_koc_kot bardzo dziękuję i także wszystkim gratuluję. :)


284
67
08.12.2020 19:23

Też jestem na liście; czekam na przesyłkę :)


1764
215
08.12.2020 16:54

Gratuluję wszystkim i cieszę się, że jestem w gronie wybrańców! Dobrej, czytelniczej zabawy!


168
21
08.12.2020 16:17

Udało się 👌📚🤩


224
209
08.12.2020 15:12

Mi też się udało


zgłoś błąd