Kuchnia wegańska. Przewodniik po produktach zastępczych
256 str.
4 godz. 16 min.
- Kategoria:
- kulinaria, przepisy kulinarne
- Tytuł oryginału:
- The Complete Guide to Vegan Food Substitutions
- Wydawnictwo:
- Grupa Wydawnicza Foksal
- Data wydania:
- 2014-01-01
- Data 1. wyd. pol.:
- 2014-01-01
- Liczba stron:
- 256
- Czas czytania
- 4 godz. 16 min.
- Język:
- polski
- ISBN:
- 9788328011991
- Tłumacz:
- Anna Julia Mamińska
- Tagi:
- weganizm przepisy kulinarne
Oto poradnik dla wszystkich tych, którym nie jest obojętne, co znajduje się na ich talerzu. Jeśli nie tolerujesz mięsa, mleka, cukru, mąki lub po prostu chcesz jeść zdrowo – to książka dla Ciebie.
Jest niezastąpionym źródłem informacji o tym, jak zmienić dowolną potrawę w pyszne wegańskie danie. Wystarczy wymienić jakikolwiek niewegański składnik, a autorki fachowo i przystępnie wyjaśnią, jakimi produktami go zastąpić i jak je przyrządzić, aby potrawa zachowała swój smak.
Dodaj do biblioteczki