Eva i Adam. Głowa pełna ciebie

- Eva i Adam (tom 1)
- literatura dziecięca
- Patrycja Włóczyk
- pierwsza miłość przyjaźń 9-12 lat
Komedia romantyczna poważnie traktująca młodzieńczą miłość!
Adam przeprowadza się z rodzicami do innego miasta i rozpoczyna naukę w nowej szkole. Po cichu ma nadzieję, że nowi koledzy z klasy go polubią. Niestety sprawy przybierają zły obrót. Adam wdaje się w bójkę, zaprzyjaźnia się z klasowym rozrabiaką i uderza piłką w głowę tę słodką dziewczynę Evę. Z kolei Evę pochłania prowadzenie bloga, gra w piłkę, przyjaciółka Annika i wzdychanie do Fetcha. Nie ma czasu na poznawanie tego nowego, dziwnego chłopaka, Adama. Ale pewnego dnia Eva organizuje imprezę urodzinową, na której pojawia się Adam i wydarza się coś nieoczekiwanego.
Dodaj książkę do biblioteczki
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Mogą Cię również zainteresować
Opinie [2]
Kiedy tylko książka "Eva & Adam. Głowa pełna ciebie... i mnie" trafiła w moje ręce, od pierwszych chwil zwróciła moją uwagę oprawa graficzna i pomysłowość wydawcy. W okładce jest po prostu wycięta chmurka, która sprawia wrażenie jakbyśmy spoglądali przez dziurkę od klucza.
więcejOgromną zaletą tej pozycji jest właśnie jej wydanie oraz ilustracje autorstwa Johana Unenge. Bardzo...
Pierwsza miłość. Kiedy to było? Pamiętacie swój pierwszy obiekt zainteresowań? Pamiętacie jakie emocje temu towarzyszyły? Czuliście przysłowiowe motyle w brzuchu, czy wręcz odwrotnie? I właściwie ile mieliście wówczas lat? Ja podobno sześć...
więcejW każdym razie wróćmy do meritum, to jest do książki Głowa pełna ciebie rozpoczynającą cykl Eva i Adam. Autorzy tego tytułu wychodzą...