Szortal Na Wynos Wydanie Specjalne - Jesień Zima 2017

- redakcja Szortal.com
- 2018-03-04
- 2018-03-04
- Szortal Szortal Na Wynos Wydanie Specjalne Szortal Na Wynos
"Przekazujemy do rąk czytelniczych dziesięć nowych opowiadań, w formie, jak zwykle u nas, różnorodnej, zaczynając od drabbli, kończąc na longarach. Zadaliśmy naszym autorom trud stworzenia opowieści noszących cechy jesiennego lub zimowego steam- bądź cyberpunku. Wybrnęli z zadania wyśmienicie. Pośród wielu nazwisk, spotkamy znanego ze współpracy z wydawnictwem Warbook Jakuba Pawełka czy Florę Woźnicę, pisarkę doskonale znaną każdemu, kto uważa się za fana współczesnej polskiej literatury grozy.
Zachęcamy do pobierania również dla walorów wizualnych, choćby okładki autorstwa Glithch.
A także przez wzgląd na to, iż może to być ostatni w tej formie numer Wydania Specjalnego Szortalu Na Wynos."