Tasogare Otome X Amnesia. Niepamięć panny zmierzchu #3
- Tasogare Otome X Amnesia. Dusk Maiden of Amnesia
- Tasogare Otome X Amnesia (tom 3)
- komiksy
- 2015-01-27
- Joanna Żurowska
- manga horror romans kryminał tajemnica ecchi zagadki komedia
Tajemnica "Sześcioletniej Wiśni", miłośc pomiędzy dwoma dziewczynami, zbliżające się letnie wakacje... Klub Badaczy Zjawisk Nadprzyrodzonych nie może narzekać na nudę, zwłaszca że niedługo dokona odkrycia, które rzuci nowe światło na przeszłość Yuuko... I jej śmierć...
Dodaj książkę do biblioteczki
Dodaj cytat z książki Tasogare Otome X Amnesia. Niepamięć panny zmierzchu #3
Dodaj cytat
Mogą Cię również zainteresować
Opinie [5]
Tasogare Otome x Amnesia nie jest najwybitniejszym dziełem mangowym, które ukazało się na naszym rynku. Nie zmienia to jednak faktu, że mamy tutaj do czynienia z naprawdę dobrze przemyślanym i stworzonym tytułem, który potrafi zapewnić czytelnikowi masę rozrywki. Pozycją zdecydowanie warto się zainteresować, szczególnie, teraz kiedy przy odrobinie wysyłki można ją znaleźć...
więcejI kolejna klątwa omówiona. Historia posuwa się dalej. Strasznie irytuje mnie gazetka na końcu tomiku, jest okropnie głupia.
Pokaż mimo toSAMOSPEŁNIAJĄCA SIĘ PRZEPOWIEDNIA
więcejJak wspominałem przy poprzednim tomie, „Tasogare Otome X Amnesia” zaczęło przypominać „Z archiwum X” osadzone w szkolnych realiach japońskiej placówki edukacyjnej pełnej własnych tajemnic. Jak więc przystało na taką opowieść, wraz z kolejnymi częściami rozwija zarówno wątek mitologiczny, jak i monster of the week. I jak zwykle robi to w...
ciekawa fabuła, kreska też jest ładna.
Pokaż mimo toŚwietna manga. Bardzo podoba mi się jej fabuła i kreska. Bardzo wciągająca.