Zakochany mściciel

- literatura obyczajowa, romans
- Niebezpieczny kochanek (tom 3)
- Love & Story
- McClairen's Isle: The Ravishing One
- Amber
- 2010-01-01
- 2007-09-25
- 9788325212070
- Aleksandra Januszewska
- romans historyczny
Zalotna Fia ma wśród londyńskiego towarzystwa opinię uwodzicielki. Lecz nie zamierza oddać serca nikomu - miłość to słabość, na jaką sobie nie pozwala. Ten, którego kochała, odtrącił ją kiedyś i zniszczył jej dziewczęce marzenia. I oto teraz powraca. Londyńskie salony i smagana wiatrem szkocka wyspa - tu toczą się losy dwojga ludzi naznaczonych rodową nienawiścią. Czy zdołają zapomnieć o przeszłości i poddać się potędze uczucia?
Lekki, przyjemny i świetny romans szybko się mi czytało:)
Lekki, przyjemny i świetny romans szybko się mi czytało:)
Pokaż mimo toPrzyjemna i lekka książka. Szczerze polecam:)
Przyjemna i lekka książka. Szczerze polecam:)
Pokaż mimo toTrzecia część Merlików historia FIA I DAN
Trzecia część Merlików historia FIA I DAN
Pokaż mimo toPoczątek tej książki jest trochę zagmatwany, ale później jest już tylko lepiej... wciągającą strasznie... mnie się podobała...
Pokaż mimo tona pewno bardzo wciagajaca - podobala mi sie !
na pewno bardzo wciagajaca - podobala mi sie !
Pokaż mimo toPowiem szczerze, że faktycznie można się pogubić. Nie jest aż tak znakomita jak początkowo myślałam (z racji pisarki). No, ale zła też nie była, polecam. :)
Pokaż mimo toDość dobra, choć dostawiłabym jej mały minus.
Dość dobra, choć dostawiłabym jej mały minus.
Pokaż mimo toTrzeba myśleć, czytając, żeby się nie pogubić, ale ogólnie wciąga i to bardzo.
Trzeba myśleć, czytając, żeby się nie pogubić, ale ogólnie wciąga i to bardzo.
super