-
Artykuły„Nie ma bardziej zagadkowego stworzenia niż człowiek” – mówi Anna NiemczynowBarbaraDorosz2
-
ArtykułyNie jesteś sama. Rozmawiamy z Kathleen Glasgow, autorką „Girl in Pieces”Zofia Karaszewska2
-
ArtykułyKsiążka na Dzień Matki. Sprawdź propozycje wydawnictwa Czwarta StronaLubimyCzytać1
-
ArtykułyBabcie z fińskiej dzielnicy nadchodzą. Przeczytaj najnowszą książkę Marty Kisiel!LubimyCzytać2
Biblioteczka
2009-12-01
2009-01-01
Super się czyta, wszystko napisane prosto, do tego cenne uwagi i informacje o kuchni włoskiej. Składniki jednak często udziwniona, co trochę zniechęca mnie od eksplorowania przepisów na placu boju w kuchni.
Plusem też są fotki, super w swej prostocie
Super się czyta, wszystko napisane prosto, do tego cenne uwagi i informacje o kuchni włoskiej. Składniki jednak często udziwniona, co trochę zniechęca mnie od eksplorowania przepisów na placu boju w kuchni.
Plusem też są fotki, super w swej prostocie
2009-01-01
Książka rewelacyjna! Znakomicie oddaje klimat Kuby, tamtej kultury. Do tego wciąga niesamowicie.
Książka rewelacyjna! Znakomicie oddaje klimat Kuby, tamtej kultury. Do tego wciąga niesamowicie.
Pokaż mimo to2009-10-01
Język do mnie absolutnie nie przemówił, książka też nie. Film tym bardziej nie.
Język do mnie absolutnie nie przemówił, książka też nie. Film tym bardziej nie.
Pokaż mimo to2008-12-01
2010-02-01
inaczej napisana książka o charakterze podróżniczym. Pierwsza część (Italia) ciekawa, druga dla mnie za nudna, trzecia faktycznie do zakochania. Po raz kolejny uświadamiam się w przekonaniu, że Indonezja to kraj, który stanie się moim celem podróżniczym
inaczej napisana książka o charakterze podróżniczym. Pierwsza część (Italia) ciekawa, druga dla mnie za nudna, trzecia faktycznie do zakochania. Po raz kolejny uświadamiam się w przekonaniu, że Indonezja to kraj, który stanie się moim celem podróżniczym
Pokaż mimo to2007-03-01
Przepisy napisane w bardzo prosty sposób. A jednocześnie w taki, że od razu chce się coś zrobić ;) Na stałe do mojego repertuaru weszła "czekoladowa chmura" wg przepisu właśnie z tej książki
Przepisy napisane w bardzo prosty sposób. A jednocześnie w taki, że od razu chce się coś zrobić ;) Na stałe do mojego repertuaru weszła "czekoladowa chmura" wg przepisu właśnie z tej książki
Pokaż mimo to
urzekły mnie zdjęcia. super pomysłem sa uwagi do każdego przepisu, czyli np. czy można mrozić (i jak), co można przygotować wcześniej oraz rozplanowanie przygotować. bardzo pomocne rady i nieskomplikowane sposoby przyrządzenia
język jak zwykle bardzo przystępny "ludzki", miałam wrażenie, jakby pisała do mnie koleżanka ;)
urzekły mnie zdjęcia. super pomysłem sa uwagi do każdego przepisu, czyli np. czy można mrozić (i jak), co można przygotować wcześniej oraz rozplanowanie przygotować. bardzo pomocne rady i nieskomplikowane sposoby przyrządzenia
Pokaż mimo tojęzyk jak zwykle bardzo przystępny "ludzki", miałam wrażenie, jakby pisała do mnie koleżanka ;)