rozwińzwiń

Wybrane metody analizy żywności

Okładka książki Wybrane metody analizy żywności Marian Kasperek, Inga Klimczak, Maria Małecka, Bogdan Pachołek, Urszula Samotyja
Okładka książki Wybrane metody analizy żywności
Marian KasperekInga Klimczak Wydawnictwo: Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu nauki przyrodnicze (fizyka, chemia, biologia, itd.)
180 str. 3 godz. 0 min.
Kategoria:
nauki przyrodnicze (fizyka, chemia, biologia, itd.)
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Data wydania:
2006-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2006-01-01
Liczba stron:
180
Czas czytania
3 godz. 0 min.
Język:
polski
ISBN:
978-83-7417-216-5
Średnia ocen

0,0 0,0 / 10
Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego Anna Dobosz, Janina Gawęcka, Agnieszka Jursza-Szymańska, Bogdan Pachołek, Andrzej Sobczyński, Mirosława Szlachta, Jerzy Zielnica, Wojciech Zmudziński
Ocena 0,0
Ocena jakości ... Anna Dobosz, Janina...
Okładka książki Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody Maria Małecka, Bogdan Pachołek
Ocena 0,0
Ocena jakości ... Maria Małecka, Bogd...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
0,0 / 10
0 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Książka na półkach

  • A1.1 Domowa biblioteczka
    1
  • AA10.2 Uczelnianie
    1
  • Przeczytane
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Wybrane metody analizy żywności


Podobne książki

Przeczytaj także