Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
978-83-7417-167-0
liczba stron
236
słowa kluczowe
towaroznawstwo, żywność
język
polski
dodała
kamk

Skrypt omawia ocenę jakości mięsa wieprzowego, wędlin, konserw mięsnych, ryb świeżych i wędzonych, konserw rybnych, wyrobów garmażeryjnych, koncentratów obiadowych, mleka, mlecznych napojów fermentowanych, masła i serów, lodów, jaj i proszku jajowego oraz oznaczanie kaloryczności żywności.

 

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (2)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 1
Syl3 | 2011-01-28
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 2756
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd