Najnowsze artykuły
-
ArtykułyBond w ekranizacji „Czwartkowego Klubu Zbrodni”, powieść Małgorzaty Oliwii Sobczak jako serialAnna Sierant1
-
ArtykułyNowe „Książki. Magazyn do Czytania”. Porachunki z Sienkiewiczem i jak Fleming wymyślił BondaKonrad Wrzesiński1
-
ArtykułyKrólowa z trudną przeszłościąmalineczka740
-
ArtykułyNowe „444” Macieja Siembiedy – przeczytaj zupełnie inny początek książki!LubimyCzytać2
Popularne wyszukiwania
Polecamy
Biblioteczka
Filtry
Książki w biblioteczce
[1]
Generuj link
Zmień widok
Sortuj:
Wybrane półki [1]:
Przeczytał:
2014-10-20
2014-10-20
Średnia ocen:
6,3 / 10
50 ocen
Ocenił na:
10 / 10
Na półkach:
Zobacz opinię (5 plusów)
Czytelnicy: 157
Opinie: 14
Zobacz opinię (5 plusów)
Popieram
5
W końcu książka, w której nie ma tony miksów, tylko proste, sprawdzone przepisy z naturalnych składników, do przyrządzania na co dzień. Piekliśmy chleby, robiliśmy pierogi, ciasteczka i babkę, wszytko wyszło super! dzieciaki są zachwycone :) składniki dostępne w polskich sklepach, a nie jak u Davisa na okrągło mąka migdałowa. i większość dań jest wegetariańska, co też nam się podoba :) w części poradnikowej wiele ciekawych informacji. Z niecierpliwością czekamy na dalszy ciąg!
W końcu książka, w której nie ma tony miksów, tylko proste, sprawdzone przepisy z naturalnych składników, do przyrządzania na co dzień. Piekliśmy chleby, robiliśmy pierogi, ciasteczka i babkę, wszytko wyszło super! dzieciaki są zachwycone :) składniki dostępne w polskich sklepach, a nie jak u Davisa na okrągło mąka migdałowa. i większość dań jest wegetariańska, co też nam...
więcej Pokaż mimo to