Najnowsze artykuły
-
ArtykułyKulisy fuzji i strategii biznesowych wielkich wydawców z USAIza Sadowska5
-
Artykuły„Rok szarańczy” Terry’ego Hayesa wypływa poza gatunkowe ramy. Rozmowa z autoremRemigiusz Koziński1
-
Artykuły„Nie ma bardziej zagadkowego stworzenia niż człowiek” – mówi Anna NiemczynowBarbaraDorosz4
-
ArtykułyNie jesteś sama. Rozmawiamy z Kathleen Glasgow, autorką „Girl in Pieces”Zofia Karaszewska2
Popularne wyszukiwania
Polecamy
Biblioteczka
Filtry
Książki w biblioteczce
[4]
Generuj link
Zmień widok
Sortuj:
Wybrane półki [1]:
Przeczytał:
2023-03-07
2023-03-07
Średnia ocen:
7,3 / 10
42 ocen
Na półkach:
Zobacz opinię (2 plusy)
Czytelnicy: 116
Opinie: 12
Zobacz opinię (2 plusy)
Popieram
2
Średnia ocen:
7,3 / 10
16 ocen
Na półkach:
Czytelnicy: 44
Opinie: 3
Średnia ocen:
7,4 / 10
160 ocen
Na półkach:
Czytelnicy: 367
Opinie: 6
Średnia ocen:
7,7 / 10
11 ocen
Na półkach:
Czytelnicy: 90
Opinie: 1
Bardzo lubię książki kucharskie z okresu PRLu. Sa tam świetne frazy jak np. "Od kobiet wymagamy więcej, to naturalne" itp. To jest coś, co tłumaczy świat taki, jaki lubię i do jakiego chciałbym wrócić.
Bardzo lubię książki kucharskie z okresu PRLu. Sa tam świetne frazy jak np. "Od kobiet wymagamy więcej, to naturalne" itp. To jest coś, co tłumaczy świat taki, jaki lubię i do jakiego chciałbym wrócić.
Pokaż mimo to