Zostań recenzentem powieści „Królestwo” Jo Nesbø!

LubimyCzytać
27.08.2020

Zostań jedną z trzydziestu osób spośród użytkowników portalu lubimyczytać.pl, które będą miały szansę przedpremierowo zrecenzować najnowszą powieść Jo Nesbø. Autor popularnego cyklu o Harrym Hole tym razem powraca z zupełnie nową historią. Koniecznie przeczytajcie przedpremierowy fragment „Królestwa”!

Zostań recenzentem powieści „Królestwo” Jo Nesbø!

Pewien mężczyzna prowadzi spokojne życie w norweskich górach.

Któregoś dnia jego młodszy brat, bardziej przebojowy i czarujący, przyjeżdża z wizytą w towarzystwie swojej świeżo upieczonej żony. Szybko okazuje się, że wcale nie jest taki bez zarzutu, za jakiego go uważano.

Ten mroczny thriller zniewala zaskakującą i wielowarstwową fabułą. Fani Harry’ego Hole nie będą rozczarowani!

„Jedyne sprawy, o których warto pisać, to miłość i zbrodnia, a w nowej książce będzie zarówno jedno, jak i drugie” – powiedział Jo Nesbø podczas wywiadu z Ewą Cieślik z lubimyczytać.pl.

Mistrzowska dekonstrukcja obrazu rodziny i małomiasteczkowej społeczności zrealizowana z iście epickim rozmachem.
„Kirkus Reviews”

Jo Nesbø - urodził się w roku 1960 w Oslo. Pracował jako dziennikarz i makler. Finanse porzucił dla pisania. Jego książki są tłumaczone na 50 języków. Na świecie sprzedano ich ponad 40 mln, a bestsellerowy cykl kryminałów z komisarzem Harrym Hole zdobył kilkanaście nagród.

Jo Nesbø

Przeczytaj fragment powieści „Królestwo”!

Królestwo

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers. Title: Królestwo, Author: Lubimyczytać.pl, Name: Królestwo, Length: 9 pages, Page: 1, Published: 2020-08-26

Jak zostać recenzentem książki?

Dla użytkowników serwisu lubimyczytać.pl mamy do rozdania 30 egzemplarzy powieści „Królestwo”

Wystarczy przesłać link do dowolnej recenzji, którą umieściliście w serwisie lubimyczytać.pl, na adres: recenzje@publicat.pl (w tytule maila wpisując: Recenzja Jo Nesbo).

Macie czas do 2 września.

Z nadesłanych zgłoszeń Wydawnictwo Dolnośląskie wybierze trzydzieści osób. Książki zostaną wysłane po przesłaniu danych adresowych przez laureatów. Będziemy wdzięczni za umieszczenie waszych opinii o książce w serwisie.

Życzymy szczęścia i liczymy na wasze wsparcie!

Książkę można przedpremierowo zamówić w Empiku.

[kk]

Reklama

komentarze [36]

Sortuj:
1498
259
07.09.2020 19:20

I mi się poszczęściło :)


712
300
07.09.2020 19:16

Gratuluję @Ela i @Malwi. Udanej lektury, jestem ogromnie ciekawa czy "Królestwo" przypadnie nam do gustu. :)


285
283
07.09.2020 19:24

Dziękuję za gratulacje. Jak przeczytam opiszę moje wrażenia. Liczę na kilka godzin z dobrą lekturą.


285
283
07.09.2020 17:47

Mnie się też udało. Teraz już tylko czekam na książkę.😁📖


Reklama
1833
240
07.09.2020 17:14

Hurra! Dostałam odpowiedź... teraz tylko czyyyytać. Ciekawe czy będzie efekt WOW. Gratuluję pozostałym Wybranym!


712
300
04.09.2020 14:34

Dzień dobry. Mam pytanie czy ktoś ze zgłaszających się otrzymał odpowiedź czy też może książkę ? Czy może była to tylko reklama ?


796
160
04.09.2020 16:24

Też się zgłaszała i nic nie otrzymałam.


428
177
04.09.2020 18:34

Zawsze ktoś informuje, że dostał książkę, a tu cisza...


712
300
04.09.2020 19:43

Termin zgłoszeń dawno minął, więc jeżeli nikt nie otrzymał żadnej informacji odpowiedź nasuwa się sama. Myślę, że podobnie jest w przypadku debiutu "Rytuał" też cisza.


428
177
04.09.2020 20:28

Tam był problem techniczny z @ i myślę, że przez to się wszystko przedłuża


796
160
04.09.2020 20:28

To tej książki też się zgłaszałam i też cisza. Masz rację trochę chyba, to tak zabawili się naszym kosztem, nie potraktowali nas poważnie. Przykro...


712
300
04.09.2020 21:07

No ale chyba nie w obu przypadkach? Zgłoszenia dotyczyły dwóch rożnych wydawnictw.


1498
259
04.09.2020 22:13

Ja również w obu przypadkach się zglaszalam ("Królestwo" i "Rytuał") i w obu cisza... Może po prostu przedłużyła się analiza przesłanych recenzji ze względu na duże zainteresowanie...


397
125
05.09.2020 09:57

Zgłosiłam się do obu recencji i cisza w obu przypadkach. Coś mi to śmierdzi reklamą.


712
300
07.09.2020 11:12

Na Ig i Fb obie te książki blogerki rekomendują, to tym razem z tym naborem recenzentów chyba coś jest nie tak. Niemożliwe, żeby ani jedna osoba nie otrzymała odpowiedzi.


335
235
07.09.2020 16:57

Ja także wysłałam dwa zgłoszenia. I nic. Oczywiście biorę pod uwagę wybór przez wydawnictwo
innych czytelników, ale taki wybrany czytelnik niechby się ujawnił. Wtedy wszystko stanie się jasne i (nomen omen) czytelne.
Bo teraz trochę dziwnie to wszystko wygląda.


554
76
07.09.2020 17:11

Właśnie dostałam odpowiedź od wydawnictwa w sprawie Królestwa 😊


712
300
07.09.2020 17:23

Gratuluję @Anmar i @Książka_koc_kot.Ja też dostałam odpowiedź,czyli coś się ruszyło. :)


796
160
07.09.2020 19:09

O, Ja też dostałam odpowiedz, ale tylko w sprawie Królestwa.


712
300
07.09.2020 19:11

Ja też. "Rytuał",na razie cisza, nikt jeszcze nie pisał, że otrzymał wiadomość.


158
22
01.09.2020 12:19

Ja też wysłałam zgłoszenie, bardzo liczę na szczęście 👍👍👍


302
245
31.08.2020 13:37

Wysłałam chęć recenzowania książki😀📚📖


302
245
07.09.2020 18:20

Udało się, dziękuję📚📖😀


1
0
29.08.2020 23:45

zdecydowanie tylko z Mariuszem Bonaszewskim


356
16
29.08.2020 12:27

Czekam na audiobooka. Obowiązkowo Mariusz Bonaszewski jako lektor.


274
54
28.08.2020 17:34

Cudowna wiadomość dla wszystkich fanów Jo Nesbo. Zgłoszenie wysłane trzymam kciuki za siebie i innych uczestników i z niecierpliwością czekam na ukazanie się książki :)


zgłoś błąd