Scary100challenge

Kup Scary100challenge w ulubionej księgarnii

Oceny książki Scary100challenge

OPINIE i DYSKUSJE o książce Scary100challenge

Fantastycznie straszny zbiór opowieści niesamowitych autorów.
Niby krótkie, a straszne
Niby nie długie a makabryczne
Niby nie długie a niepokojące
Niby nie długie a polecam :)

Fantastycznie straszny zbiór opowieści niesamowitych autorów.
Niby krótkie, a straszne
Niby nie długie a makabryczne
Niby nie długie a niepokojące
Niby nie długie a polecam :)

Na ogół nie czytuję horrorów, ale tu byłam ciekawa, jak autorzy poradzili sobie z ograniczeniem opowiadań do 100 słów. Wyszło dobrze. Opowiadania lepsze i mniej lepsze 😊, wiele z nich ma zaskakująco dowcipne zakończenie. Można czytać przed snem. Bezpłatny ebook jest dostępny na stronie wydawnictwa.
Polecam.

Polecam.

Krótkie, momentami makabryczne, a momentami zabawne historie grozy. Polecam

Krótkie, momentami makabryczne, a momentami zabawne historie grozy. Polecam

102 użytkowników ma tytuł Scary100challenge na półkach głównych
9 użytkowników ma tytuł Scary100challenge na półkach dodatkowych

Okładka książki Ekstrakty. Tom drugi Michał Antosiewicz, Natalia Aptacy, Lech Baczyński, Magda Bannerman, Beata Baran, Katarzyna Biedrzycka, Joanna Ceglarska-Jóźwiak, Jędrzej Chrząstek, Dominik Deptuch, Adam Figurski, Adam Froń, Kamil Giedrys, Agata Graczyk, Daniel Hermanowicz, Konrad Hyży, Agnieszka Jankowska, Aleksandra Jung, Katarzyna Kadyjewska, Aleksander Killman, Anna Kłodnicka, Mirosław Kluczka, Aleksandra Knap, Filip Artur Kowalski, Tomasz Michał Królak, Natalia Kubicius, Tomasz Lewandowski, Rafał Łoboda, Aleksandra Machnowska, Krzysztof Marciński, Agnieszka Mohylowska, Kuba Moroński, Sylwia Nawrocka, Krzysztof Niedzielski, Katarzyna Nocuś-Mszyca, Paweł Nosek, Grzegorz Olifirowicz, Marcin Opolski, Mateusz Pazdur, Marcin Piotrowski, Agnieszka Przybyła-Wilkin, Adam Raglan, Anna Sikorska, Urszula Skorodziłło, Maciej Staszek Tomaszewicz, Alina Tuchołka, Barbara Uznańska-Loch, Dominika Vicente, Michał Werner, Daniel Wojnarowicz, Michał Wyszyński, Julia Żmudka
Okładka książki Ekstrakty Lech Baczyński, Katarzyna Bielicka, Anita Brzozowiec, Kamil Bury, Natalia Ciejka, Paweł Dybała, Marcin Estkowski, Bartłomiej Figiel, Kamil Giedrys, Agata Gołąbek, Daniel Hermanowicz, Dominika Jaczkowska, Marcin Janik, Agnieszka W. Jankowska, Piotr Jaworski, Henryk Jursz, Michał Klasa, Mirosław Kluczka, Aleksandra Knap, Marek Kolender, Dominik Kot, Filip Artur Kowalski, Monika Łaba-Kaźmierczak, Hanna Lejer, Karol Ligecki, Zofia Lorek, Marcin Bartosz Łukasiewicz, Jacek Małas, Zofia Malinowska, Krzysztof Marciński, Kornel Mikołajczyk, Sonia Milik, Agnieszka Mohylowska, Krzysztof Niedzielski, Piotr Niedźwiedź, Paweł Nosek, Maciej Oleszek, Gabriela Olszowy, Joanna Pastuszka-Roczek, Jacek Pelczar, Adam Raglan, Michał Rybiński, Anna Samek, Małgorzata Sanchez, Michał J. Sobociński, Ewa Spocińska, Agnieszka Szmatoła, Michał Tomczyk, Agata Trzaskawka, Michał Walczewski, Agnieszka Wnuk, Daniel Wojnarowicz, Karol Ziółkiewicz, Julia Żmudka, Ewa Zwolińska
Okładka książki Wenus Sabina Bacior-Chadryś, Lech Baczyński, Agnieszka Bar, Paweł Dybała, Daniel Fiedczak, Agnieszka Fulińska, Adam Jarmuła, Katarzyna Ophelia Koćma, Gaja Wiktoria Królikowska, Małgorzata Lewandowska, Paweł Majka, Krzysztof Rewiuk, Anna Samek, Artur Siwek, Marcin Tomasiewicz, Mariusz Wojteczek, Ewa Zwolińska
Okładka książki BESTie 2020 Lech Baczyński, Agnieszka Bar, Paweł Dybała, Izabela Grabda, Adam Groth, Katarzyna Koćma, Paweł Majka, Aneta Pazdan, Artur Siwek, Michał Tomczyk, Ewa Zwolińska
Okładka książki Neolegendy krakowskie Lech Baczyński, Agnieszka Bar, Michał Cetnarowski, Paweł Dybała, Mirosław Gołuński, Izabela Grabda, Adam Groth, Witold Jabłoński, Marta Kładź-Kocot, Katarzyna Ophelia Koćma, Kazimierz Kyrcz jr, Paweł Majka, Olga Niziołek, Artur Olchowy, Aneta Pazdan, Krzysztof Rewiuk, Artur Siwek, Michał Stonawski, Marcin Tomasiewicz, Michał Tomczyk
Okładka książki O czym szepcze Pałac w Gądnie Bożena Adamczyk, Lech Baczyński, Magdalena Bieniek, Natalia Bieniek, Arkadiusz Kijo, Norbin Masawin, Adam Nibybyłowski, Gerard Nibybyłowski, Justyna Wiejkuć, Marcin Wodo
Okładka książki Nowoświaty Michał Antosiewicz, Lech Baczyński, Monika Fenc, Sylwester Gdela, Marek Kolenda, Marcin Bartosz Łukasiewicz, Paulina Rezanowicz, Aleksandra Stanisz

Okładka książki Licho nie śpi Dagmara Adwentowska, Piotr Barej, Agnieszka Biskup, Piotr Ferens, Kamil Gołdowski, Norbert Góra, Krzysztof Haczyński, Radosław Jarosiński, Daniel Jaśko, Karolina Kaczkowska, Piotr Kulpa, Kazimierz Kyrcz jr, Krzysztof Maciejewski, Anna Musiałowicz, Wojciech Świętobor Mytnik, Marek Ścieszek, Maciej Szymczak, Michał J. Walczak, Mariusz Wojteczek, Flora Woźnica
Okładka książki Słowiański horror Artur Grzelak, Aleksandra Kozioł, Marek Kwietniewski, Adam Loraj, Aleksandra Palasek, Jacek Pelczar, Franciszek M. Piątkowski, Agata Poważyńska, Tomasz Siwiec, Łukasz Szczygło, Maciej Szymczak, Adrian Turzyński, Patrycja Żurek
Okładka książki City 5. Antologia polskich opowiadań grozy Agnieszka Biskup, Radosław Dąbrowski, Agnieszka Graca, Nina Igielska, Jarosław Jakubowski, Krystian Janik, Margota Kott, Jerzy A. Kozłowski, Kazimierz Kyrcz jr, Joanna Łańcucka, Kornel Mikołajczyk, Anna Musiałowicz, Dariusz Muszer, Tadeusz Oszubski, Maja Podolska, Marta Sobiecka, Anna Szczęsna, Katarzyna Szewczyk, Maciej Szymczak, Flora Woźnica, Zeter Zelke, Marek Zychla

Cytaty z książki Scary100challenge

Dodaj cytat z książki Scary100challenge