Doctor Who: Klein's Story
Wydawnictwo: Big Finish Productions Cykl: Big Finish Doctor Who Audio Dramas (tom 131.5) fantasy, science fiction
- fantasy, science fiction
- Big Finish Doctor Who Audio Dramas (tom 131.5)
- Big Finish Productions
- 2010-02-01
- 2010-02-01
- angielski
- Doctor Who audiodrama Siódmy Doktor science-fiction
Elizabeth Klein is an anomaly. A renegade from an alternate future in which the Nazis won World War II. In an attempt to get to know his latest companion, the Doctor invites Klein to tell him how exactly she came to be in possession of his TARDIS and of the events that led to her trip into the past to Colditz Castle.