Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską

Okładka książki Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską autora Ewa Chodakowska, Lefteris Kavoukis, 9788360215999
Okładka książki Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską

wole milion razy chodakowska niz lewandowska

Polecam!

Polecam!

Bardzo słaba książka.
Ta książka jest zbiorem przepisów i treningów na trzydzieści dni. Wg Ewy Chodakowskiej - zaproponowana przez nią dieta oraz treningi pozwolą na schudnięcie.
Zacznijmy może od diety... Jest ona rozpisana jako śniadanie: opis składników, przekąska, obiad: wypisane składniki, przekąska, kolacja: wypisane składniki, a tylko jeden z posiłków ma podany przepis. I to czasami potrafi być podany przepis na... kanapkę z łososiem, a nie oszukujmy się, kanapki są do zrobienia dużo łatwiej, niż obiad. Brak podanej kaloryki też jest słaby, bo dla każdego z nas kaloryka na redukcji jest jednak inna. Na stronie z rozpisaną dietą także Ewa pisze o właściwościach składników, z których składają się nasze posiłki, z czego najczęściej pisze o pomidorach - po co się kobieto co kilka stron powtarzasz? Dieta też jest oparta głównie o węglowodany i produkty light, a moim zdaniem te produkty light są gorsze od wersji nie-light...
Ćwiczenia - opisane są w krótki i mało szczegółowy sposób, jak je robić poprawnie. Nie jestem sportowcem, ale ćwiczę już od kilku lat, ale dla mnie zauważalne było na kilku zdjęciach, że Ewka ma złą postawę!
Nie polecam ani książki, ani tego sposobu na schudnięcie.
Strony motywacyjne? Kompletnie mnie nie zmotywowały :)

Bardzo słaba książka.

750 użytkowników ma tytuł Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską na półkach głównych
367 użytkowników ma tytuł Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską

Okładka książki Moja Pasja Mój Biznes Ewa Chodakowska, Magdalena Pawłowska
Moja Pasja Mój Biznes Ewa Chodakowska, Magdalena Pawłowska
Okładka książki Zdrowe koktajle II Karolina Brzostek, Ewa Chodakowska
Zdrowe koktajle II Karolina Brzostek, Ewa Chodakowska
Okładka książki Fit and Sweet Ewa Chodakowska, Marta Kielak
Fit and Sweet Ewa Chodakowska, Marta Kielak
Okładka książki Zdrowe koktajle Ewa Chodakowska, Lefteris Kavoukis, Marta Kielak
Zdrowe koktajle Ewa Chodakowska, Lefteris Kavoukis, Marta Kielak
Okładka książki Gotuj z nami. Smacznie, tanio i szybko! Ewa Chodakowska, Tomasz Woźniak
Gotuj z nami. Smacznie, tanio i szybko! Ewa Chodakowska, Tomasz Woźniak

Cytaty z książki Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską