rozwińzwiń

Mięso pyszne i soczyste

Okładka książki Mięso pyszne i soczyste Brigit Binns
Okładka książki Mięso pyszne i soczyste
Brigit Binns Wydawnictwo: Buchmann kulinaria, przepisy kulinarne
192 str. 3 godz. 12 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
The Cook & The Butcher
Wydawnictwo:
Buchmann
Data wydania:
2012-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2012-01-01
Liczba stron:
192
Czas czytania
3 godz. 12 min.
Język:
polski
ISBN:
9788376702919
Tłumacz:
Adam Banaszkiewicz
Tagi:
Przepisy kulinarne książka kucharska
Średnia ocen

6,3 6,3 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,3 / 10
3 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
374
213

Na półkach: , ,

W książce znajdziecie ponad 100 przepisów na krówki, świnki, cielaczki i owieczki po amerykańsku. Dodatkowo poznacie kilka cennych porad i podstawowych informacji o rozpoznawaniu, wybieraniu, sprawianiu i przygotowywaniu mięsiwa, co z pewnością będzie przydatne dla początkujących rzeźników. Fotografie są apetyczne, a oprawa graficzna zachęca do wielokrotnego wertowania. Co prawda nie jest to dziczyzna w polskim, najlepszym wydaniu, ale z pewnością odnajdziecie tu wiele interesujących propozycji. Dla mnie najcenniejsze są te różne egzotyczne marynaty, które pozwalają odświeżyć znane smaki.

W książce znajdziecie ponad 100 przepisów na krówki, świnki, cielaczki i owieczki po amerykańsku. Dodatkowo poznacie kilka cennych porad i podstawowych informacji o rozpoznawaniu, wybieraniu, sprawianiu i przygotowywaniu mięsiwa, co z pewnością będzie przydatne dla początkujących rzeźników. Fotografie są apetyczne, a oprawa graficzna zachęca do wielokrotnego wertowania. Co...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Posiadam
    5
  • Przeczytane
    4
  • Chcę przeczytać
    3
  • Kuchnia
    1
  • Zastanawiająca
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Mięso pyszne i soczyste


Podobne książki

Przeczytaj także