rozwińzwiń

Kombucza, kefir i spółka. Fermentowane napoje z całego świata

Okładka książki Kombucza, kefir i spółka. Fermentowane napoje z całego świata Lökki Browar
Okładka książki Kombucza, kefir i spółka. Fermentowane napoje z całego świata
Lökki Browar Wydawnictwo: Znak Literanova kulinaria, przepisy kulinarne
160 str. 2 godz. 40 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Znak Literanova
Data wydania:
2022-05-18
Data 1. wyd. pol.:
2022-05-18
Liczba stron:
160
Czas czytania
2 godz. 40 min.
Język:
polski
ISBN:
9788324082957
Tłumacz:
Justyna Nowakowska
Tagi:
fermentacja
Średnia ocen

7,0 7,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,0 / 10
1 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
927
633

Na półkach: , , ,

"Kombucza, kefir i spółka" to książka idealna dla tych z Was, którym po głowie chodzi przygotowanie własnego fermentowanego napoju! 🧉

Książka rozpoczyna się krótką historią bąbelkowych napojów z całego świata, następnie opisane są korzyści zdrowotne płynące z fermentacji i praktyczne informacje dotyczące akcesoriów, wyboru składników, czyszczenia i dezynfekcji itp. na samym końcu czekają przepisy z fotografiami tak pięknymi, że aż chce się od razu biec i przygotować swój napój!

Niektóre przepisy są proste i nie wymagają zbyt wielu akcesoriów — bez wątpienia znajdziecie w domu tarkę, słoik i łyżkę (to akurat, nie licząc oczywiście składników, potrzebne jest do przyrządzenia Ginger Bug — zakwasu imbirowego),ale są też takie, które wymagają większego zaangażowania i większej liczby akcesoriów. Nie zamierzam na początek kupować dodatkowych przyrządów, wypróbuję napoje, które mogę przyrządzić z tym, co mam, a jak złapię bakcyla, to kto wie... Może pokuszę się o zrobienie małych zakupów i rozpoczęcie przygody z fermentacją na całego!

Kocham imbir, więc *Ginger Bug* jest pierwszy w kolejce do przyrządzenia, a w następnej kolejności zabieram się za miód pitny!

"Kombucza, kefir i spółka" to książka idealna dla tych z Was, którym po głowie chodzi przygotowanie własnego fermentowanego napoju! 🧉

Książka rozpoczyna się krótką historią bąbelkowych napojów z całego świata, następnie opisane są korzyści zdrowotne płynące z fermentacji i praktyczne informacje dotyczące akcesoriów, wyboru składników, czyszczenia i dezynfekcji itp. na...

więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    21
  • Posiadam
    2
  • 1Posiadam
    1
  • Kuchnia
    1
  • Przepisy, żywienie
    1
  • 2022
    1
  • Przeczytane
    1
  • Recenzenckie
    1
  • [Stan:] Posiadam
    1
  • Poradniki
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kombucza, kefir i spółka. Fermentowane napoje z całego świata


Podobne książki

Przeczytaj także