Zostań recenzentem książki „Porzucona narzeczona” Magdaleny Krauze

LubimyCzytać
12.05.2021

Zostań jednym z pierwszych recenzentów nowej miłosnej powieści „Porzucona narzeczona”. Jeśli lubisz film „Cztery wesela i pogrzeb” i miłosne historie, z zaskakującymi i całkiem zabawnymi zwrotami akcji, czeka Cię naprawdę przyjemna lektura.

Zostań recenzentem książki „Porzucona narzeczona” Magdaleny Krauze

Porzucona narzeczonaOto panna młoda, Zuzanna w śnieżnobiałej sukni, z oczyma lśniącymi szczęściem, gotowa jest powiedzieć: tak i rozpocząć nowe życie u boku swego wybranka. Okazuje się jednak, że on ma nieco inne plany, z gatunku tych raczej niespodziewanych i bolesnych dla drugiej strony. 

Zamiast przysięgi na dobre i na złe, Zuza dostaje SMS-owy komunikat: ślubu nie będzie. Jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki radość dziewczyny znika, a w jej miejsce pojawia się rozpacz. Nikt nie lubi być porzucany i upokarzany. Szczególnie przed ołtarzem.

Reklama

W tradycji literatury i kina motyw ten często się pojawia, choćby w słynnym „Absolwencie”, który jest adaptacją filmową powieści Charlesa Webba. Każdy skandal przy ołtarzu to dramat, ale też komedia, o czym przekonują się czytelnicy i widzowie.

Książka Magdaleny Krauze wpisuje się w pochód owych dramatów z przymrużeniem oka, bo w klasycznej miłosnej historii musi być tragedia, aby mogło wybrzmieć szczęśliwe zakończenie.

Od czego ma się przyjaciół? Od ratowania zranionej dumy i szukania sposobu na jej przywrócenie. Niedoszła panna młoda ma szansę odzyskać honor. Zadanie nie jest łatwe. Na szczęście porzucona narzeczona ma u swego boku trójkę prawdziwych muszkieterów, oddanych jej bez reszty i na dokładkę kochającą mamę, której doświadczenie bardzo tu się przyda. 

Kto wie, może znajdą Zuzie prawdziwą miłość? Taką niezawodną, na dobre i na złe. Taką, która da jej oparcie w trudnych chwilach, bo te jeszcze się dla niej nie skończyły. 

Wkrótce dziewczyna będzie gotowa przyznać, że porzucenie przed ołtarzem, było wyłącznie drobną niedogodnością. Kto pomoże Zuzannie przetrwać prawdziwy sztorm? Nawrócony grzesznik czy może ktoś inny?

Magdalena Krauze jest autorką znakomicie przyjętych powieści obyczajowych „Czekałam na ciebie”, „Zaufaj mi jeszcze raz”, „Zdradzona” oraz „Utracona miłość”. Już same tytuły zdradzają, jak wiele można znaleźć uczuć na kartach kolejnych tytułów. 

Jak zostać recenzentem książki?

Reklama

Dla użytkowników serwisu lubimyczytać.pl mamy do rozdania 30 egzemplarzy książki „Porzucona narzeczona” Magdaleny Krauze.

Wystarczy przesłać link do dowolnej recenzji, którą umieściliście w serwisie lubimyczytać.pl, na adres: aleksandra.sekowska@wydawnictwo-jaguar.pl (w tytule maila wpisując: „Recenzja Porzucona narzeczona”).

Macie na to czas do 19 maja.

Z nadesłanych zgłoszeń wybierzemy trzydzieści osób. Recenzenci zostaną o tym poinformowani do 24 maja. Książki zostaną wysłane po przesłaniu danych adresowych przez laureatów.

Będziemy wdzięczni za umieszczenie Waszych opinii o książce w naszym serwisie.

Życzymy szczęścia i liczymy na Wasze wsparcie!

Książka jest już do kupienia w księgarniach online oraz na stronie Wydawnictwa Jaguar.

Artykuł sponsorowany

Reklama

komentarze [30]

Sortuj:
Aby napisać wiadomość zaloguj się
FioletowaRóża 24.05.2021 15:05
Czytelniczka

Przed sekundą dostałam książkę od kuriera, w dodatku w krwistoczerwonej kopercie. Wieczorem zacznie się czytanie:)))

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
visa77 21.05.2021 14:11
Czytelniczka

Gratuluję wszystkim recenzentom :) z pewnością warto przeczytać tę książkę. Polecam też pozostałe książki p. Magdy.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Izzi 20.05.2021 22:54
Czytelniczka

Udało mi się !!! Jestem recenzentką.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
wesolamamusia 20.05.2021 18:40
Czytelniczka

Dostałam wiadomość, że mogę się cieszyć :) Też ją przeczytam :) Jestem jej mega ciekawa :) Gratulacje dla wszystkich !!!

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Anna-Maria 20.05.2021 17:09
Czytelniczka

Ja też należę do grona szczęśliwców. To będzie moje pierwsze zetknięcie z książką M. Krauze. Przeczytałam kilka opinii i doszłam do wniosku, że powinna mi się spodobać. Gratuluję pozostałym recenzentom.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Basia 20.05.2021 17:25
Czytelnik

Gratuluję zwycięzcom :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
wesolamamusia 20.05.2021 18:38
Czytelnik

Również gratuluję ;)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
FioletowaRóża 20.05.2021 18:40
Czytelnik

W moim przypadku będzie to druga książka autorki. Pierwsza bardzo mi się podobała, dlatego też się zgłosiłam.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Aby napisać wiadomość zaloguj się
FioletowaRóża 20.05.2021 16:20
Czytelniczka

A ja właśnie zostałam wybrana:))))) Marzyłam o tej książce do potęgi osiemnastej, dlatego moja radość jest niewyobrażalna. Ten tydzień był dla mnie wyjątkowo udany, wygrałam też... 50 złotych w zdrapkę:) Niby niewiele, a ucieszyłam się bardzo:)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
wesolamamusia 20.05.2021 18:38
Czytelnik

Gratuluję i życzę ciekawej lektury ;) Ja też będę ją czytała :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
FioletowaRóża 20.05.2021 18:39
Czytelnik

Dziękuję:)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Aby napisać wiadomość zaloguj się
Basia 20.05.2021 15:47
Czytelniczka

Nie udało się tym razem. Szkoda :( A co u Was? Komu można gratulować?

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
booksbybookaholic 20.05.2021 18:03
Czytelnik

A dostałaś mail odmowny? Czy brak jakiejkolwiek wiadomości? Pytam, bo zastanawiam się, czy tracić nadzieję, czy może taka jeszcze jest😅

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Basia 20.05.2021 19:42
Czytelnik

Dostałam mail odmowny.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
booksbybookaholic 21.05.2021 10:13
Czytelnik

Dziękuję za odpowiedź. Sama niestety nie dostałam żadnej wiadomości i zastanawiam się, czy jest jeszcze szansa, czy też po prostu mój mail zgubił się wśród innych zgłoszeń i nie dostanę już odpowiedzi.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Basia 21.05.2021 10:52
Czytelnik

Zawsze trzeba mieć nadzieję :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
FioletowaRóża 21.05.2021 12:00
Czytelnik

Odpowiedzi mają być wysyłane bodajże do 24 maja, zatem jest jeszcze szansa. Sama często nie wygrałam, ale zawsze myślę sobie tak: będą jeszcze inne, równie wspaniałe książki:))

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Aby napisać wiadomość zaloguj się
mysilicielka 17.05.2021 12:16
Czytelniczka

Zgłoszenie wysłane :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
annamagdalena 13.05.2021 10:04
Czytelniczka

Gdybym zobaczyła ją na półce, z pewnością bym po nią sięgnęła. Przepiękna okładka przyciąga wzrok. Opis również interesujący. Zgłaszam się.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Agnieszka 13.05.2021 09:26
Czytelniczka

Ja się nie zgłaszam, bo znowu tematyka miłosna, ale kibicuję Wam w zdobyciu książek

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
zgłoś błąd