rozwiń zwiń

The Art of Simple Food

Okładka książki The Art of Simple Food
Alice Waters Wydawnictwo: Penguin Books kulinaria, przepisy kulinarne
416 str. 6 godz. 56 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Penguin Books
Data wydania:
2008-10-30
Data 1. wydania:
2008-10-30
Liczba stron:
416
Czas czytania
6 godz. 56 min.
Język:
angielski
ISBN:
9780718154387
Średnia ocen

                8,0 8,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
8,0 / 10
1 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
548
397

Na półkach: ,

To książka kompletna. Fantastyczna dla osób uczących się gotowania. Zupełnie inna od typowych książek kulinarnych, w których przepisy grają główną rolę. Tu nie ma ani jednego zdjęcia potrawy. Jest za to mnóstwo tekstu - o technice, o podejściu, o smakach. Z tą książką dosłownie stajesz się lepszym kucharzem. Strasznie żałuję, że nie dotarłem do niej 8 lat wcześniej - byłbym dziś w zupełnie innej lidze amatorskich pichcicieli. Must have dla wszystkich początkujących.

To książka kompletna. Fantastyczna dla osób uczących się gotowania. Zupełnie inna od typowych książek kulinarnych, w których przepisy grają główną rolę. Tu nie ma ani jednego zdjęcia potrawy. Jest za to mnóstwo tekstu - o technice, o podejściu, o smakach. Z tą książką dosłownie stajesz się lepszym kucharzem. Strasznie żałuję, że nie dotarłem do niej 8 lat wcześniej - byłbym...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    8
  • Posiadam
    1
  • Przeczytane
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki The Art of Simple Food


Podobne książki

Przeczytaj także