Transformers 5/1992

- Transformers #17-18
- Transformers (tom 8)
- komiksy
- Anna Szczuka
Na planecie Cybertron Autobocki Ruch Oporu, dzięki poświęceniu jednego z jego członków, Scrounge'a, dowiaduje się o zmaganiach Autobotów i Decepticonów na Ziemi. Niestety, wiadomość dociera także do złego Lorda Straxusa, który opracowuje plan umożliwiający błyskawiczne przesłanie ziemskim Decepticonom wsparcia...
Dodaj książkę do biblioteczki
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Wypożycz z biblioteki
Mogą Cię również zainteresować
Opinie [3]
W latach szczenięcych nie fascynowałem się walkami robotów, dlatego nigdy nie czekałem na ,,Transformersów'' w ramówce telewizyjnej. Po latach dowiedziałem się, że historię wojny robotów spisano po to, aby jakoś sprzedać zabawki w sklepach - kiepski powód, żeby napędzać podaż. Scenarzyści sklecili na prędko pretekstową fabułę, aby od naiwnych ,,łapać'' gotówkę do kieszeni....
więcejDziś kolejny komiks za mną, tym razem przebieg akcji to rodzinna planeta robotów- cybertron, gdzie podłe deceptikony szykują atak na Ziemię...ciąg dalszy opisu w komiksie;)
Pokaż mimo tochyba nie liczyliście że zdradzę wam przebieg akcji.
Zachęcam do czytania
Adrian Jeżak
Kolejna perełka z pudełka wspomnień. Seria Transformers nigdy nie była zbyt górnolotnym tworem. Niestety są tego dobitne dowody a na ich szczycie coraz słabsza filmowa seria, której każda nowa odsłona jest coraz głupsza i bardziej nudna. Ale i w mieliźnie pop kultury można znaleźć coś ciekawego.
więcejPrzykładem takiej małej perełki może być ten komiks wydany w Polsce w 1992...