Najnowsze artykuły
-
Artykuły„Nie ma bardziej zagadkowego stworzenia niż człowiek” – mówi Anna NiemczynowBarbaraDorosz2
-
ArtykułyNie jesteś sama. Rozmawiamy z Kathleen Glasgow, autorką „Girl in Pieces”Zofia Karaszewska2
-
ArtykułyKsiążka na Dzień Matki. Sprawdź propozycje wydawnictwa Czwarta StronaLubimyCzytać1
-
ArtykułyBabcie z fińskiej dzielnicy nadchodzą. Przeczytaj najnowszą książkę Marty Kisiel!LubimyCzytać2
Popularne wyszukiwania
Polecamy
Biblioteczka
Filtry
Książki w biblioteczce
[1]
Generuj link
Zmień widok
Sortuj:
Wybrane półki [1]:
Przeczytał:
2015-08-16
2015-08-16
Średnia ocen:
6,2 / 10
24 ocen
Ocenił na:
4 / 10
Na półkach:
Zobacz opinię (0 plusów)
Czytelnicy: 57
Opinie: 5
Zobacz opinię (0 plusów)
Popieram
0
Przerost formy nad treścią..
Autor książki najwyraźniej lubi słuchać swojego głosu - połowa książki to peany na temat tego co autor kocha uwielbia i celebruje. Książka kucharska dla mnie powinna składać się z 90% dobrych przepisów i 10% komentarzy autorskich. Postacią nr.1 powinny być zatem potrawy a nie och i achy autora. Na przyszłość radzę skupić się na przepisach i wziąść w cugle swoje ego ;)
Przerost formy nad treścią..
więcej Pokaż mimo toAutor książki najwyraźniej lubi słuchać swojego głosu - połowa książki to peany na temat tego co autor kocha uwielbia i celebruje. Książka kucharska dla mnie powinna składać się z 90% dobrych przepisów i 10% komentarzy autorskich. Postacią nr.1 powinny być zatem potrawy a nie och i achy autora. Na przyszłość radzę skupić się na przepisach i...