Bieganie i odchudzanie dla kobiet. Zdrowa i piękna każdego dnia

Okładka książki Bieganie i odchudzanie dla kobiet. Zdrowa i piękna każdego dnia autora Barbara Galloway, Jeff Galloway,
Okładka książki Bieganie i odchudzanie dla kobiet. Zdrowa i piękna każdego dnia
Jeff GallowayBarbara Galloway Wydawnictwo: Helion sport
sport
2012-04-24
2012-04-24
Wojciech Białas

Kup Bieganie i odchudzanie dla kobiet. Zdrowa i piękna każdego dnia w ulubionej księgarnii

Oceny książki Bieganie i odchudzanie dla kobiet. Zdrowa i piękna każdego dnia

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bieganie i odchudzanie dla kobiet. Zdrowa i piękna każdego dnia

Na półkach: , , , , ,

Świetną motywacją były historie kobiet, którym udało się osiągnąć swój cel. Żadna tego nie żałowała!
Świetne porady żywieniowe z propozycjami jadłospisu oraz plany treningowe na 22 tygodnie. Polecam!

Spośród wielu książek o dietach i treningach, tę wyróżnia:
1) Skoncentrowanie się na bardzo wąskim temacie
2) Bardzo przystępny przekaz.

Wszelkie informacje są przekazywane w taki sposób, jakby w prywatnej rozmowie dietetyk czy trener chciał nam powiedzieć najważniejsze rzeczy. Jest np. nagłówek z jakimś łatwym do zapamiętania hasłem, rób to a nie rób tamtego, poniżej prostym językiem wytłumaczenie dlaczego.

Dzięki tej książce bez problemu zrozumiesz np. jak to jest, że tłuszcz jest spalany dopiero po 45 minutach od rozpoczęcia treningu. Ja w każdym razie tego nie wiedziałam choć wcześniej słyszałam o tym wiele razy. I takich rzeczy jest dużo, po prostu w końcu można zrozumieć skąd się biorą niektóre rady i nie trzeba w tym celu robić doktoratu z biologii czy dietetyki.

Co do skuteczności zawartych porad - w końcu zrozumiałam niektóre rzeczy i dzięki temu wreszcie udało mi się schudnąć. Wcześniej znałam i stosowałam zasady zdrowego stylu życia, jednak to działa odchudzająco chyba tylko na tych co wcześniej siedzieli cały czas na kanapie i zajadali się kebabami.

Spośród wielu książek o dietach i treningach, tę wyróżnia:
1) Skoncentrowanie się na bardzo wąskim temacie
2) Bardzo przystępny przekaz.

Po przeczytaniu tej książki w końcu bieganie wydało mi się realne :) dla początkujących plan treningowy wydaje się realistyczny do wykonania :)

136 użytkowników ma tytuł Bieganie i odchudzanie dla kobiet. Zdrowa i piękna każdego dnia na półkach głównych
43 użytkowników ma tytuł Bieganie i odchudzanie dla kobiet. Zdrowa i piękna każdego dnia na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Bieganie i odchudzanie dla kobiet. Zdrowa i piękna każdego dnia

Cytaty z książki Bieganie i odchudzanie dla kobiet. Zdrowa i piękna każdego dnia

Dodaj cytat z książki Bieganie i odchudzanie dla kobiet. Zdrowa i piękna każdego dnia