rozwiń zwiń

IPA nowe podejście. Naukowy przewodnik po zapachu i smaku chmielu

Okładka książki IPA nowe podejście. Naukowy przewodnik po zapachu i smaku chmielu
Stan HieronymousScott Janish Wydawnictwo: piwo.org poradniki
379 str. 6 godz. 19 min.
Kategoria:
poradniki
Tytuł oryginału:
The New IPA. Scientific Guide to Hop Aroma and Flavor
Wydawnictwo:
piwo.org
Data wydania:
2022-12-01
Data 1. wyd. pol.:
2022-12-01
Data 1. wydania:
2019-05-19
Liczba stron:
379
Czas czytania
6 godz. 19 min.
Język:
polski
ISBN:
9788395742118
Tłumacz:
Piotr Kucharski
Tagi:
chmiel hops ipa piwowarstwo domowe piwowarstwo rzemieślnicze piwo kraftowe piwo rzemieślnicze kraft craft kopyr hazy IPA
Średnia ocen

                9,8 9,8 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Inne wydania