A Million Kisses in Your Lifetime

Okładka książki A Million Kisses in Your Lifetime autora Monica Murphy, 9788383204376
Okładka książki A Million Kisses in Your Lifetime
Monica Murphy Wydawnictwo: NieZwykłe Cykl: Lancaster Prep (tom 2) Seria: Niezwykłe Zagraniczne literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans

OPINIE i DYSKUSJE o książce A Million Kisses in Your Lifetime

Książka jest bardzo fajnie napisana super się ją czytało i bardzo polecam★

Książka jest bardzo fajnie napisana super się ją czytało i bardzo polecam★

CO TO MA BYĆ!?
sięgając po tą książkę w empiku myślałam że to zwykły romans enemies to lovers osadzony w liceum, a także, że będzie 16+, bo nie był oznaczony jako erotyk. Jak bardzo się myliłam. To już nawet nie jest szara myszka x bad boy. Główna bohaterka jest obiecana tatusiowi i chwali się tym że nie odbyła stosunku. Zawsze mam wrażenie że to jakaś pick me. Crew nie jest lepszy. Patrzy na wren w seksualny sposób. Robi żarty z podtekstami. Zaatakował ją w pewien sposób(wszyscy wiemy jaki) (na szczęście do niczego nie doszło). Zaczęłam czytać tą książkę w lipcu i do teraz nie skończyłam. Nie da się. Nie czytajcie tego. Nie marnujcie pieniędzy.

CO TO MA BYĆ!?

Książka zaczęła się jak wiele z tego typu. Jest popularna dziewczyna, jest zamknięty w sobie chłopak. Od początku nastawiałam się na tego pokroju historię, jednak dość szybko zmieniłam zdanie. Historia okazała się inna, zabawna, pełna niestety wulgarnych słów, które na domiar złego bardzo fajnie spinały całość. Nie spodziewałam się tak wielu trudnych wątków w tej historii, choć może były one częściowo rozproszone przez inne wydarzenia, jednak poruszyły mnie. Nigdy wcześniej nie miałam okazji przeczytać nic od tej autorki, ale po tej książce mogę już stwierdzić, że potrafi ona w bardzo wyjątkowy sposób przedstawić historie.

Zatem, czy książka mi się podobała?🤔😅

Oj zdecydowanie tak! Pokocham tę historię❤. Crew i Wren byli uroczy i 🥵. Te wszystkie odniesienia do sztuki były cudowne i aż sama zapragnęłam zobaczyć te obrazy.

Więc jeżeli szukacie romansu szkolnego z 🔥wątkami i do tego bardzo ciekawą historią to bardzo gorąco polecam.

1413 użytkowników ma tytuł A Million Kisses in Your Lifetime na półkach głównych
221 użytkowników ma tytuł A Million Kisses in Your Lifetime na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki A Million Kisses in Your Lifetime

Cytaty z książki A Million Kisses in Your Lifetime