Magiczne chwile w Pensjonacie Leśna Ostoja

- literatura obyczajowa, romans
- Pensjonat Leśna Ostoja (tom 4)
- 2020-10-21
- 2020-10-21
- 9788381952859
Drzewie to mała wioska położona w malowniczej okolicy, w samym sercu puszczy, skrywającej wiele tajemnic. A leżący na obrzeżach wioski dworek Leśna Ostoja, w którym od kilku lat prowadzony jest przytulny pensjonat z duszą, to miejsce, gdzie słynna magia Bożego Narodzenia ma szczególną moc.
Dajcie się porwać atmosferze Pensjonatu Leśna Ostoja, gdzie zimą zawsze jest śnieg, a mróz skrzypi pod butami.
Niech otuli was magia tego miejsca, a perypetie uczuciowe mieszkańców dworku zagoszczą na stałe w waszych sercach.
Kup Magiczne chwile w Pensjonacie Leśna Ostoja w ulubionej księgarni
Oceny książki Magiczne chwile w Pensjonacie Leśna Ostoja
795 użytkowników ma tytuł Magiczne chwile w Pensjonacie Leśna Ostoja na półkach głównych- Przeczytane 557
- 2021 29
- Świąteczne 13
- Legimi 13
- 2022 12
- 2024 10

OPINIE i DYSKUSJE o książce Magiczne chwile w Pensjonacie Leśna Ostoja
„Magiczne chwile w Pensjonacie Ostoja” to świąteczna opowieść o bohaterach Leśnej Ostoji. Poznajemy bliżej historie życia poszczególnych bohaterów serii. Rodzice Justyny przygotowują Wigilię w pensjonacie dla rodziny i przyjaciół. Trwa e przedświąteczne szaleństwo, w które wkrada się wątek kryminalny związany z babcią Wiktorią. Wszyscy marzymy o pięknych świętach i tu te marzenia się spełniają, a nad wszystkim króluje życzliwość i wzajemna pomoc. Śmiało można przenieść się w bajkowy świat i poczuć świąteczną magię.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPiękna opowieść o podejmowaniu nowych wyzwań.
Piękna opowieść o podejmowaniu nowych wyzwań.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWspaniała świąteczna opowieść, będąca opowieścią o bohaterach Leśnej Ostoji. Pomysł zebrania informacji o jej bohaterach w okresie przedświatecznym był po prostu cudny, a dodanie babci Wiktorii i Marysi to po prostu ... wyciskacz łez. Polecam gorąco, ale jeśli mogę coś doradzić przeczytajcie najpierw 3 cześci o Leśnej Ostoji.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to✨7,5✨
✨7,5✨
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCzytać w grudniu :)
Czytać w grudniu :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTa część to było domknięcie uchylonego okna. Ciepła i bardzo optymistyczna opowieść na długie zimowe wieczory i nie tylko. Można się rozmarzyć i przenieść w ten bajkowy świat.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toLeśna Ostoja to takie miejsce baśniowe. Dobre do oderwania się od rzeczywistości.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzyjemna lektura na zakończenie całej serii. Według mnie taka "wisienka na torcie...".
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZbiór opowiadań z różnych części osi czasu a wszystko to dzieje się dookoła Leśnej Ostoi. Początkowe opowieści bardzo mi się spodobały, ale ostatnia opowieść gdzie głównymi bohaterami były dzieci, doprowadzała mnie do szału. Super wkurzający ostatni rozdział z przemądrzałymi dzieciorami sprawił, że czar tej książki prysł i ochota na jej czytanie mi przeszła. Niestety nie polecę jej dalej. Nie polecam
Zbiór opowiadań z różnych części osi czasu a wszystko to dzieje się dookoła Leśnej Ostoi. Początkowe opowieści bardzo mi się spodobały, ale ostatnia opowieść gdzie głównymi bohaterami były dzieci, doprowadzała mnie do szału. Super wkurzający ostatni rozdział z przemądrzałymi dzieciorami sprawił, że czar tej książki prysł i ochota na jej czytanie mi przeszła. Niestety nie...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPierwsze dwie części ksiażki w zasadzie przeskanowałam wzrokiem, bo składają się na nią historie świąteczne z przeszłości bohaterów poznanych w trylogii. Ja nie lubię takich historii, bo wiem już co się wydarzyło współcześnie i czytanie o przeszłości nie ma sensu. Trzecia część książki jest w porządku, bo jest o współczesności i jest nową historią, fajną, dobrze napisaną. Dla mnie warto przeczytać dla tej trzeciej części, ale bez tego cykl się obejdzie.
Pierwsze dwie części ksiażki w zasadzie przeskanowałam wzrokiem, bo składają się na nią historie świąteczne z przeszłości bohaterów poznanych w trylogii. Ja nie lubię takich historii, bo wiem już co się wydarzyło współcześnie i czytanie o przeszłości nie ma sensu. Trzecia część książki jest w porządku, bo jest o współczesności i jest nową historią, fajną, dobrze napisaną....