Dziecko ognia

2017-05-10
Anna Krochmal, Robert Kędzierski

Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Dziecko ognia w ulubionej księgarnii

Oceny książki Dziecko ognia

OPINIE i DYSKUSJE o książce Dziecko ognia

Książki w której jest pokazane do czego doprowadza kłamstwo i co jest wstanie zrobić kobieta... Jaką ma w sobie siłę w stanie nawet psychozy... Polecam

Daję wysoką ocenę, bo jak dla mnie – nie miłośniczki thrillerów - dobrze się czytało.
Po pierwsze - cały czas miotałam się pomiędzy bohaterami obwiniając na zmianę wszystkich, po drugie – wszystkie postacie były dla mnie wiarygodne, po trzecie – zakończenie jednak było zaskoczeniem, pomimo braku gwałtownej zamiany kierunku tropów.
Duży plus za opisy i rys historyczny.
Dla mnie lepsza niż „Bliźnięta z Lodu”.

Duży plus za opisy i rys historyczny.
Dla...

To nie jest "najmądrzejsza" książka jaką czytałam, ale trzeba przyznać, że zgrabnie napisana i wciągająca. Ma bardzo fajny klimat.

1471 użytkowników ma tytuł Dziecko ognia na półkach głównych
239 użytkowników ma tytuł Dziecko ognia na półkach dodatkowych

S.K. Tremayne
S.K. Tremayne
Brytyjski pisarz i dziennikarz. Studiował filozofię na University College London. Jako dziennikarz współpracował z Times, Daily Mail, Sunday Times i The Guardian. W 2013 roku został blogerem i komentatorem Daily Telegraph w Wielkiej Brytanii. Specjalizuje się w thrillerach archeologicznych i religijnych. Niedawno napisał powieści pod pseudonimem S.K Tremayne.

Cytaty z książki Dziecko ognia

S.K. Tremayne Dziecko ognia Zobacz więcej