Siostra

2017-04-11
2017-04-11
Jacek Żuławnik
Tagi:
niebezpieczeństwo obsesja poczucie winy samobójstwo samotność siostra strach thriller

Patronaty LC

Książki autora

Oficjalne recenzje i

A imię jej: Wyrzuty Sumienia

500 270 59

Debiut autorki bardzo udany! Cały czas trzyma w napięciu, czyta się szybko i lekko. Ciekawa historia, postaci i dobre zakończenie. Autorkę odkryłam tutaj, na lubimyczytac.pl gdy pokazały mi się propozycje do przeczytania. Zaciekawiły mnie dwie pozycje i tak oto przeczytałam jej dwie książki.

Na początku nie bardzo mi szło czytanie, ale później zaczęło mnie bardziej wciągać. Koniec zaskakujący. Ogólnie uważam, że warto przeczytać.

Ciekawa . Z lekkością się czyta. Trzyma do samego końca .

Ciekawa . Z lekkością się czyta. Trzyma do samego końca .

Fajnie się czyta , wciągająca natomiast przewidywalna

Fajnie się czyta , wciągająca natomiast przewidywalna

Tym razem sięgnęłam po pierwszą książkę Autorki. Już dało się odczuć, że ma dryg do tworzenia ciekawych i wciągających historii, co udowadnia w każdym kolejnym thrillerze. Pozostaje w gronie moich ulubionych pisarek.

Świetna książka! Bardzo wciągająca ! Polecam

Świetna książka! Bardzo wciągająca ! Polecam

Jestem zmęczona główną bohaterką i toksycznymi ludźmi w wokół niej. Nie jest to najgorsza książka jaką czytałam ale póki co na niej zatrzyma się moja przygoda z autorką.

Kolejna dobra książka Louise Jensen. Po raz kolejny okazuje się, że tajemnice z przeszłości zawsze kiedyś ujrzą światło dzienne. Okazuje się , że jedna decyzja podjęta pod wpływem emocji albo zbyt pochopnie determinuje przyszłość kilku osób. Kiedy sekret wychodzi na jaw kilka osób ma zniszczone życie. Czy aby musiało do takiej sytuacji dojść? Czy prawdą jest, że każda matka kocha swoje dzieci? Czy miłość wszystko wybacza? Ciekawa lektura.

więcej Pokaż mimo to

Było ciekawie, choć dość szybko przewidziałam kto jest tym złym i jakie ma zamiary... Ale mimo wszystko koniec mnie zaskoczył trochę :-) Książkę czytało się lekko i przyjemnie, to był taki delikatny thriller psychologiczny - dla tych co lubią - polecam :-)

To moje trzecie spotkanie z tą autorką. Bardzo udane, bardziej niż poprzednie.
Historia ciekawa, niesztampowa. Dużo wątków pobocznych, sporo tajemnic, mroku, który wypełza powoli. Przeczytałam książkę niemal jednym tchem! Owszem, nie jest to pozycja do której się wraca, jednak oceniam wysoko, gdyż bardzo mnie wciągnęła a zakończenie nie zawiodło. Wszystko tu współgra,

To moje trzecie spotkanie z tą autorką. Bardzo udane, bardziej niż poprzednie.

• Chcę przeczytać
  • Przeczytane