Najnowsze artykuły
-
ArtykułyDzień Bibliotekarza i Bibliotek – poznajcie 5 bibliotecznych ciekawostekAnna Sierant11
-
Artykuły„Kuchnia książek” to list, który wysyłam do trzydziestoletniej siebie – wywiad z Kim Jee HyeAnna Sierant1
-
ArtykułyLiteracki klejnot, czyli „Rozbite lustro” Mercè Rodoredy. Rozmawiamy z tłumaczką Anną SawickąEwa Cieślik2
-
ArtykułyMatura 2024 z języka polskiego. Jakie były lektury?Konrad Wrzesiński8
Popularne wyszukiwania
Polecamy
Biblioteczka
Filtry
Książki w biblioteczce
[1]
Generuj link
Zmień widok
Sortuj:
Wybrane półki [1]:
Przeczytał:
2018-01-09
2018-01-09
Średnia ocen:
7,6 / 10
17 ocen
Ocenił na:
6 / 10
Na półkach:
Zobacz opinię (3 plusy)
Czytelnicy: 51
Opinie: 4
Zobacz opinię (3 plusy)
Popieram
3
Dobra książka ale jej problem polega na tym,że została napisana 20 lat temu, a zmiany jakie nastąpiły w tym czasie w piwowarstwie domowym są ogromne. Niemniej dla totalnego laika może być dobrym wstępem do warzenia, a dla bardziej doświadczonego dobrym materiałem na uzupełnienie wiedzy.
Dobra książka ale jej problem polega na tym,że została napisana 20 lat temu, a zmiany jakie nastąpiły w tym czasie w piwowarstwie domowym są ogromne. Niemniej dla totalnego laika może być dobrym wstępem do warzenia, a dla bardziej doświadczonego dobrym materiałem na uzupełnienie wiedzy.
Pokaż mimo to