Fit na zawsze

Marta Hennig Wydawnictwo: Publicat sport
sport
2021-10-27
2021-10-27

Kup Fit na zawsze w ulubionej księgarnii

Oceny książki Fit na zawsze

OPINIE i DYSKUSJE o książce Fit na zawsze

Poradnik czyta się szybko. Nie daje on gotowych rozwiązań, ani diet, ani treningów, a raczej uczy logicznego podejścia do zdrowego stylu życia, bez szaleństw i chwilowych trendów. Stanowi drogowskaz, wskazuje tok myślenia.
Jeśli szukacie gotowych przepisów, treningów i rozwiązań na szybkie schudnięcie i bycie fit- tego nie znajdziecie. Znajdziecie za to racjonalne podejście do treningu, żywienia i aktywności w życiu. Warto przeczytać. A czy się przyda i skorzystacie z zawartych tam rad to już zależy od Was i Waszych oczekiwań. ;)

Poradnik, który czyta się z przyjemnością. Bez udziwniania i wyszukanych sposobów na bycie fit. Marta tłumaczy jak z głową podejść do zdrowego życia NA ZAWSZE. Wszystko jest przedstawione logicznie, może dla niektórych jest tu dużo oczywistości, ale prawda jest taka, że nie każdy jest ich świadomy.

Uwielbiam autorkę książki, jej kanał czy blog są świetne. Jeśli chodzi o książkę to również jest świetna, zrozumiałam od robiłam źle by zacząć ćwiczyć tak na 100%. Polecam!

259 użytkowników ma tytuł Fit na zawsze na półkach głównych
104 użytkowników ma tytuł Fit na zawsze na półkach dodatkowych

Marta Hennig
Marta Hennig
Marta Hennig – trener personalny, instruktor fitness, trener przygotowania motorycznego, autorka CodziennieFit.pl, jednego z najpopularniejszych blogów fitness w Polsce. blog: http://codzienniefit.pl/ kanał z ćwiczeniami: http://youtube.com/c/jestemmarta insta: http://instagram.com/codziennie_fit snap: codzienniefit

Cytaty z książki Fit na zawsze

Dodaj cytat z książki Fit na zawsze