Na wojnie nie ma niewinnych

Okładka książki Na wojnie nie ma niewinnych autora Aneta Jadowska, 9788381297264
Okładka książki Na wojnie nie ma niewinnych
Aneta Jadowska Wydawnictwo: Sine Qua Non Cykl: Dora Wilk (tom 6) Seria: Imaginatio [SQN] fantasy, science fiction
Dora Wilk (tom 6)
Imaginatio [SQN]
2020-08-12
2014-11-19

Kup Na wojnie nie ma niewinnych w ulubionej księgarnii

Oceny książki Na wojnie nie ma niewinnych

OPINIE i DYSKUSJE o książce Na wojnie nie ma niewinnych

Ooooo myślałam, że już się wynudziłam, ale nie, ten tom to synonim nudy.
Powiem szczerze, że absolutnie nic mnie w tej części nie zainteresowało, audiobooka miałam już odpalonego na prędkości x2,5 bo nie mogłam po prostu przez to przebrnąć.
Myślałam, że będzie fajnie bo wracają wilkołaki, które w czwartym tomie dały mi trochę frajdy, ale tak szczerze to cały ten wątek odzyskiwania stada Brunona i nielegalne walki kompletnie mnie nie kupił.
Reszta ferajny bawiła się w coś innego i nawet nie do końca wiem w co i niezbyt mnie to interesuje.
Ale udało się, po wielu latach w końcu przeczytałam całą Dorę i mogę mówić z czystym sercem, że nie cierpię tej serii.
~Idris

Ooooo myślałam, że już się wynudziłam, ale nie, ten tom to synonim nudy.

Część wieńcząca heksalogię o perypetiach Dory Wilk. Tym razem Dora ratuje świat walcząc ze złymi wilkami i rozwikłując tajemnicę zemsty sprzed lat. Także dzieje się, magia szaleje, dobro walczy ze złem i na szczęście romanse przygasły na rzecz porządnego mordobicia ;)

Ostatni tom serii o Dorze Wilk, co mnie trochę cieszy 🤭😁

Zdecydowanie wolę nowsze książki z Thornwersu i nawet te z Dorą😊 Widać różnicę w pisaniu pani Jadowskiej i to na duży plus🙂

5/6⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ostatni tom serii o Dorze Wilk, co mnie trochę cieszy 🤭😁

5/6⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4635 użytkowników ma tytuł Na wojnie nie ma niewinnych na półkach głównych
1212 użytkowników ma tytuł Na wojnie nie ma niewinnych na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Na wojnie nie ma niewinnych

Okładka książki Młyn Przemek Corso, Tomasz Duszyński, Joanna W. Gajzler, Juan Gómez-Jurado, Aneta Jadowska, Magdalena Kubasiewicz, Jakub Małecki, Marcin Mortka, Hanna Szczukowska-Białys, Milena Wójtowicz
Okładka książki Cztery trupy w barszcz Aneta Jadowska, Marta Kisiel, Magdalena Kubasiewicz, Milena Wójtowicz
Okładka książki Kwiat paproci i inne legendy słowiańskie Paulina Hendel, Aneta Jadowska, Marta Kisiel, Marta Krajewska, Agnieszka Kulbat, Katarzyna Berenika Miszczuk, Martyna Raduchowska, Jagna Rolska, Małgorzata Starosta, Anna Szumacher
Aneta Jadowska
Aneta Jadowska
Urodzona 14.08.1981 filolożka, wielbicielka pomysłów niepraktycznych i niełatwych, czym uzasadnia doktorat z literatury i wiele innych ślepych uliczek w swojej biografii. Od 2000 r. mieszka w Toruniu i chyba już jest Torunianką, bo jak rodowici mieszkańcy miasta jednocześnie kocha je i nie znosi. Wiedzie nocny tryb życia, bo w nocy najlepiej jej się pisze i czyta. Śpi, gdy przyzwoici ludzie pracują, co chyba czyni ją człowiekiem nieprzyzwoitym. Na studiach polonistycznych wciąż wysłuchiwała, że fantastyka nie jest poważną literaturą i że nie powinna marnować na nią talentu. Na kilka lat nawet uwierzyła. Do czasu gdy nie uznała, że uwielbia pisać powieści niekoniecznie poważne i skoro sama woli spędzić wieczór z kryminałem czy urban fantasy niż z Konwickim, dlaczego nie miałaby pisać książek, jakie sama lubi czytać? Debiutowała kilka razy, bo raz jej nie satysfakcjonował: w 1999 opowiadaniem „Dziwny jest ten świat” (Gazeta Radomszczańska),w 2004 opowiadaniem „Kalejdoskop” (na łamach Science Fiction),a teraz „Złodziejem dusz” w Fabryce Słów, który znów jest debiutem, pierwszym tomem serii o Dorze Wilk zaplanowanej jako sześcioksiąg, choć czas pokaże czy to wystarczy na opisanie przygód tej awanturniczej wiedźmy.

Okładka książki Fantastycznie nieobliczalni Jakub Ćwiek, Karolina Fedyk, Piotr Górski, Aneta Jadowska, Maria Krasowska, Jacek Łukawski, Jakub Małecki, Marta Malinowska, Tomasz Marchewka, Aleksandra Radlak, Magdalena Świerczek-Gryboś
Okładka książki Silna Anna Cieplak, Natalia Fiedorczuk, Aneta Jadowska, Katarzyna Berenika Miszczuk, Agnieszka Płoszaj, Dominika Słowik

Cytaty z książki Na wojnie nie ma niewinnych