Red, White & Royal Blue

Posłuchaj fragmentu
00:00 /00:00

Kup Red, White & Royal Blue w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Red, White & Royal Bluei

Odrobina pluszu dla higieny psychicznej

2311 198 126

Oceny książki Red, White & Royal Blue

OPINIE i DYSKUSJE o książce Red, White & Royal Blue

1/4 książki to fabuła, 3/4 książki to sceny erotyczne

1/4 książki to fabuła, 3/4 książki to sceny erotyczne

Dosyć nudna, a humor ogólnie kiepski. Romans był nawet okej ale nic ciekawego. Odliczałem tylko strony do końca.

Lekka i przezabawna, a przy tym świetnie napisana historia, w której fabuła płynie szybko i wciąga od pierwszych stron. Ciekawe wątki poboczne, zwłaszcza te związane z kampanią wyborczą, dodają historii głębi i sprawiają, że całość, w tym postaci, są bardziej realistyczne. To nie tylko romans, ale też opowieść o łamaniu tradycji na rzecz nowego porządku, o odwadze bycia sobą w świecie pełnym oczekiwań i sztywnych reguł.

9628 użytkowników ma tytuł Red, White & Royal Blue na półkach głównych
2285 użytkowników ma tytuł Red, White & Royal Blue na półkach dodatkowych

Casey McQuiston
Casey McQuiston
Autorka bestsellera "Red, White & Royal Blue" oraz miłośniczka ciast. Pisze książki o mądrych ludziach, którzy zakochują się nie w tym, w kim trzeba. Urodzona i wychowana w południowej Luizjanie, obecnie mieszka w Nowym Jorku z Pepperem, pudlem na etacie osobistego asystenta.

Cytaty z książki Red, White & Royal Blue