Zakochani na Karaibach

- Harlequin Światowe Życie Extra
- A Dangerous Taste of Passion
- 2018-06-22
- 2018-06-22
Milioner z Nowego Jorku Raphael Oliveira osiedla się na niewielkiej karaibskiej wyspie. Wpada mu w oko córka pastora Lily Fielding. Lily jest pełna obaw, czy powinna się z nim spotykać, ponieważ ludzie mówią, że znalazł się na wyspie z powodu konfliktu z prawem. Jednak jej wydaje się troskliwy i dobry i chce go bliżej poznać. Nie spodziewa się, że przeszłość Raphaela wkroczy w ich życie...
Kup Zakochani na Karaibach w ulubionej księgarni
Oceny książki Zakochani na Karaibach
20 użytkowników ma tytuł Zakochani na Karaibach na półkach głównych- Chcę przeczytać 10
- 2018 1
- Posiadam :) 1