Trhlina

Jiří Popiolek

Kup Trhlina w ulubionej księgarnii

Oceny książki Trhlina

OPINIE i DYSKUSJE o książce Trhlina

Taki średniaczek... czyta się dość szybko, w niektórych miejscach nawet ciekawa, w innych niepotrzebnie przeciągnięta. Myślałam, że będzie bardziej niepokojąca.

Zawód! Ogromny zawód!
Po świetnej Ciemności miałam wielkie oczekiwania, tymczasem. .. lipa powiem Wam!
O ile początek był dobry i wydawało się, że to jest to, to dalej wszystko działo się powoli, akcji praktycznie żadnej. Na końcu znowu było ciekawie, ale może mi się tylko wydawało, bo doczekać końca tej książki się nie mogłam. Rozczarowanie!

Pasmo górskie na Słowacji - Trybecz słynie z tego, że znikają tam ludzie, a jeśli ktoś wrócił, to nie nadawał się do życia. Prawdziwe legendy krążą o tych górach.
Tymczasem Igor pracujący na budowie, znalazł tam dziwny i tajemniczy sejf, w którym były tylko płyty gramofonowe sprzed dziesięcioleci. A nagrany jest na nich głos człowieka, który przez kwartał błąkał się po górach Trybeczu.
Książka napisana też w dziwnej formie, autor nagrywa rozmowy z Igorem.
Niełatwa to książka i zupełnie mnie nie wciągnęła.

Zawód! Ogromny zawód!

Pasmo górskie na Słowacji -...

Trzyma w napięciu, polecam audiobook czytany przez Jacka Draguna. Pozostawia z pytaniami, a to cechuje literaturę wysokiej klasy. Czy daje odpowiedzi? Chyba każdy musi znaleźć je sam.

10861 użytkowników ma tytuł Trhlina na półkach głównych
1489 użytkowników ma tytuł Trhlina na półkach dodatkowych

Jozef Karika
Jozef Karika
Autor thrillerów, horrorów i powieści sensacyjnych, laureat wielu nagród literackich, jeden z najpopularniejszych pisarzy słowackich. Laureat najbardziej prestiżowej nagrody literackiej na Słowacji - Anasoft Litera w kategorii nagroda czytelników (2017)

Cytaty z książki Trhlina