Polowanie na lisa

- Fox River
- 2001-01-01
- 2001-01-01
- Klaryssa Słowiczanka
Julia Warwick straciła wzrok po upadku z konia - jednak lekarze twierdzili, że z medycznego punktu widzenia z jej oczami wszystko jest w porządku. Zatem ślepota musiała mieć podłoże psychiczne. Co sprawiło, że młoda kobieta wolała żyć w ciemnościach? Niewinnie oskarżony o morderstwo i skazany na dożywocie Christian Carver po dziewięciu latach opuszcza więzienie. Prawdziwy morderca jakimś cudem przyznał się do winy. Co jednak zrekompensuje Christianowi zmarnowane lata, utraconą miłość? Julia, którą kochał, po usłyszeniu wyroku poślubiła wkrótce innego mężczyznę. Dlaczego tak się stało? Pojawia się coraz więcej pytań. Julia odchodzi od męża, Christian poznaje prawdę o ich dziecku, ale najbardziej mroczne sekrety jeszcze czekają, by ujrzeć światło dzienne. Kiedy to nastąpi, życie wielu osób nieodwracalnie się zmieni...
Kup Polowanie na lisa w ulubionej księgarni
Oceny książki Polowanie na lisa
32 użytkowników ma tytuł Polowanie na lisa na półkach głównych- Chcę przeczytać 20
- Harlequin 2
- 2005 1
- Prawdziwe historie 1
- Dawne czasy 1
- 2016 1
- Bliżej nieokreślone gatunki 1
- Może innym razem 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Polowanie na lisa
Klasyczny romans z domieszką sensacji,lekko napisany, dość przewidywalny, ale tak to z romansami bywa :))
Więc miłośniczkom tematu ksiażka napewno się spodoba.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toIrytował mnie na początku pomysł powieści w powieści, ale później nabrało to sensu.
Więc miłośniczkom tematu ksiażka napewno się spodoba.