Lodowa cytadela

Okładka książki Lodowa cytadela autora Paweł Kornew, 9788379640935
Okładka książki Lodowa cytadela
Paweł Kornew Wydawnictwo: Fabryka Słów Cykl: Przygranicze (tom 5) Seria: Fabryczna Zona fantasy, science fiction
Przygranicze (tom 5)
Fabryczna Zona
Liedanaja citadiel
2015-10-02
2015-10-02
Rafał Dębski

Kup Lodowa cytadela w ulubionej księgarnii

Oceny książki Lodowa cytadela

OPINIE i DYSKUSJE o książce Lodowa cytadela

Nie zainteresowała mnie.

Nie zainteresowała mnie.

Niestety, akcja książki ciągnie się jak flaki z olejem, miejscami ciężko się połapać co autor miał na myśli. Szkoda, bo opis był obiecujący

W tym tomie czeka nas zaskakująca zamiana głównego bohatera. Zasadność takiego zabiegu pewnie podzieliła czytelników. Dla mnie taki płodozmian to akurat zmiana na plus pod warunkiem powrotu w przyszłości do poprzedniej historii. Nowy bohater całkowicie różni się od poprzedniego w tym sensie , że nie posiada żadnych umiejętności w walce. Posiada za to zdolność prekognicji, która wprowadza go w poważne tarapaty.

674 użytkowników ma tytuł Lodowa cytadela na półkach głównych
192 użytkowników ma tytuł Lodowa cytadela na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Lodowa cytadela

Cytaty z książki Lodowa cytadela

Video