Pastwa

Okładka książki Pastwa autora Agnieszka Jeż, 9788367996273
Okładka książki Pastwa
Agnieszka Jeż Wydawnictwo: Wydawnictwo Luna Cykl: Sprawy Soni Kranz (tom 2) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Sprawy Soni Kranz (tom 2)
2024-03-27
2024-03-27

Kup Pastwa w ulubionej księgarnii

Oceny książki Pastwa

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pastwa

Drugie spotkanie z komisarz Sonią Kranz jeszcze lepsze. Autorka umiejętnie łączy wątek kryminalny z obyczajowym.

Dużo lepsza od części pierwszej cyklu. "Zło dzieje się wtedy, gdy nikt nie patrzy" i to często obok nas. Bardzo wciągająca i mimo wszystko nieprzewidywalna powieść kryminalno-obyczajowa.

Wciąż trzyma poziom. Polecam.

Wciąż trzyma poziom. Polecam.

760 użytkowników ma tytuł Pastwa na półkach głównych
118 użytkowników ma tytuł Pastwa na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Pastwa

Okładka książki Na tropie tajemnic. Antologia opowiadań detektywistycznych Iwona Banach, Joanna Maria Chmielewska, Justyna Drzewicka, Tomasz Duszyński, Joanna Jagiełło, Agnieszka Jeż, Jacek Łukawski, Alek Rogoziński, Małgorzata Starosta, Marcel Woźniak

Cytaty z książki Pastwa