Dom (nie)spokojnej starości

Okładka książki Dom (nie)spokojnej starości autora Anna Kasiuk, Alek Rogoziński, 9788366939592
Okładka książki Dom (nie)spokojnej starości
Alek RogozińskiAnna Kasiuk Wydawnictwo: Skarpa Warszawska literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2021-10-27
2021-10-27

Kup Dom (nie)spokojnej starości w ulubionej księgarnii

Oceny książki Dom (nie)spokojnej starości

OPINIE i DYSKUSJE o książce Dom (nie)spokojnej starości

Na początku fajnie się czytało. Niestety z każdym rozdziałem było tylko gorzej. Nie przypadła mi do gustu, nie była zabawna.

Wspaniały dom dla seniorów. Nowa mieszkanka i genialne pomysły na spędzenie czasu. Zakończenie z happy endem

1233 użytkowników ma tytuł Dom (nie)spokojnej starości na półkach głównych
306 użytkowników ma tytuł Dom (nie)spokojnej starości na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Dom (nie)spokojnej starości

Okładka książki Nim zapłonie pierwsza gwiazdka Ewa Bauer, Agata Bizuk, Karolina Filuś, Izabella Frączyk, Anna Kasiuk, Agnieszka Lis, Agata Suchocka, Sylwia Winnik
Anna Kasiuk
Anna Kasiuk
Anna Kasiuk – autorka powieści obyczajowych, erotycznych i thrillerów. Jej debiutancka powieść „Piąte – nie zabijaj” zajęła III miejsce w plebiscycie zorganizowanym przez pismo „Fanbook” na najlepszą książkę 2014 roku. Ten sam sukces osiągnęła w 2020 roku powieść „Poza ringiem. Amelia i ja.” Natomiast powieść „I będę cię kochać aż do śmierci" została okrzyknięta przez serwis granice.pl najlepszą książką na wiosnę 2022 roku. Zakochana w Mazurach, o których nie tylko pisze, ale i mówi z czułością, zabiera Czytelniczki i Czytelników do świata zawiłych i pełnych wnikliwości powieści. Nie boi się poruszania kontrowersyjnych tematów. Jej historie cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem, a wciąż rosnące grono wiernych odbiorców plasuje pisarkę w grupie najbardziej poczytnych autorek literatury rodzimej. Zapytana niegdyś o wizję swojego zajęcia, odparła, że pisanie jest jej metodą wspierania głównie kobiet w procesie odważnego postrzegania siebie w świecie zdominowanym przez mężczyzn.

Cytaty z książki Dom (nie)spokojnej starości