Winni jesteśmy wszyscy

Okładka książki Winni jesteśmy wszyscy autora Bartosz Szczygielski, 9788366736177
Logo Lubimyczytac Patronat
Logo Lubimyczytac Patronat
Okładka książki Winni jesteśmy wszyscy
Bartosz Szczygielski Wydawnictwo: Czwarta Strona kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
2021-01-27
2021-01-27

Kup Winni jesteśmy wszyscy w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Winni jesteśmy wszyscyi

Moja wina, moja wina...

927 337 647

Oceny książki Winni jesteśmy wszyscy

OPINIE i DYSKUSJE o książce Winni jesteśmy wszyscy

Powieść zawiera w sobie dwa wątki- tajemniczego rozszerzonego samobójstwa i poszukiwania przez skorumpowaną policjantkę dużej paczki narkotyków. W oba wątki zaplątany jest główny bohater- weteran Konrad Łazar. Akcja ma średnie tempo, ale jest wciągająca i ciekawa. Polubiłam styl autora i pewnie sięgnę po inne jego książki.

Książka ciekawa, ale chyba jestem za głupi by zrozumieć to dziwne zakończenie.

Książka ciekawa, ale chyba jestem za głupi by zrozumieć to dziwne zakończenie.

Na półkach: , , , ,

I stało się mam kolejnego autora, którego książki będę czytać. Zacznę od końca, że mnie zakończenie zaskoczyło. Konrad Łazar pracuje w biurze. Pewnego dnia wpada z bronią jego kolega i rani współpracowników. Czuje się winny bo Agnieszka będzie "rośliną" do końca życia. Potem się dowiaduje, że druga koleżanka popełniła samobójstwo. Tylko czy to będzie prawda??? Wszystkiego dowiecie się z treści tej książki. I jeszcze pewien "niby" miły Pan... Ktoś może powiedzieć, że jest tu dużo zawiłości, że początek nie rozwija się szybko, ale ja Wam powiem warto zagłębić się w tą historię i poznać bohaterów. I audiobook czyta mistrz Filip Kosior

To kolejna książka Bartosza Szczygielskiego, która mnie wbila w fotel. Autor ma nie tylko mocno nietuzinkowe pomysly na fabulę, ale też świetne pióro, oko do szczególów, poczucie humoru i niezle wyczucie psychologiczne postaci.

Zdecydowanie polecam. Mimo kota :(

Zdecydowanie polecam. Mimo kota :(

Bardzo dobra książka, narracja jest trochę "nielinearna", ale bardzo wciągająca.

Autor bardzo nierówne te książki pisze. Tutaj mam wrażenie, jakby ktoś powyrywał strony i nie wiem czy mam brak w lekturze, czy akcja tak skacze. Fanka nie jestem

bardzo przyjemna, dobrze napisana

bardzo przyjemna, dobrze napisana

Wciągająca i przyjemna fabuła. Polecam. Jest kilka twist plotów i 2 niespodziewane, idące odrębnymi torami wątki kryminalne. Lubię gdy głowni bohaterowie są jednak dobrymi ludzmi, a nie zapijaczonymi przegrywami.i i tu tak jest.

Ciekawa książka miejscami troszkę pomieszana ale można dojść do ładu ,Sama historia kiedy się rozwija odkrywa wiele tajemnic z przeszłości .Polecam

Nie miałem żadnych oczekiwań do tej książki, kupiona w zwykłym sklepie za 10 złotych, ale to nie jest zła książka. Na więcej po prostu nie zasługuje. Początek jest trochę nudny, rozkręca się dopiero później. Końcówka mocno mnie zaskoczyła.

1461 użytkowników ma tytuł Winni jesteśmy wszyscy na półkach głównych
304 użytkowników ma tytuł Winni jesteśmy wszyscy na półkach dodatkowych

Okładka książki Pulpitacje #1 Dagmara Adwentowska, Tomek Bilski, Agata Cieplik, Jakub Ćwiek, Aleksander Daukszewicz, Gaja Grzegorzewska, Andrzej Kwiecień, Olga Niziołek, Michał Organiściak, Anna Robak-Reczek, Jerzy Rzymowski, Jagoda Smyczek, Bartosz Szczygielski, Kajetan Szokalski, Maciej Staszek Tomaszewicz, Joanna Ufnalska, Agnieszka Włoka, Mateusz Wójcik

Cytaty z książki Winni jesteśmy wszyscy