Inaczej. Jak pracować mniej, ale lepiej i przyjemniej

Okładka książki Inaczej. Jak pracować mniej, ale lepiej i przyjemniej autora Radek Kotarski, 9788395822186
Okładka książki Inaczej. Jak pracować mniej, ale lepiej i przyjemniej
Radek Kotarski Wydawnictwo: Altenberg popularnonaukowa
popularnonaukowa
2020-10-20
2020-10-20

Kup Inaczej. Jak pracować mniej, ale lepiej i przyjemniej w ulubionej księgarnii

Oceny książki Inaczej. Jak pracować mniej, ale lepiej i przyjemniej

OPINIE i DYSKUSJE o książce Inaczej. Jak pracować mniej, ale lepiej i przyjemniej

Ogólnie to genialna książka, jestem wielkim fanem Radka.
Z nieukrywaną przyjemnością wyruszyłem na podróż po rozmaitych badaniach naukowych, sposobach i założeniach w związku z tematami produktywności.
I mimo że niekiedy ciężko się czytało dane rozdziały, to zawsze miło było zobaczyć jakiś komicznych komentarz, uwagę bądź dopisek od Radka.
Ciężki temat, ale przekazany przystępnie.
Polecam cieplutko

Ogólnie to genialna książka, jestem wielkim fanem Radka.
Ciężki temat, ale przekazany...

Kilka kwestii juz gdzieś czytałem. Fajne ciekawostki. Raczej pozycja nie dla szukajacych swojej drogi zawodowej. Ale na pewno warto przeanalizować siebie wg wskazówek autora gdy już masz tą pracę "upragnioną"

Po przeczytaniu "Włam się do mózgu" miałem ochotę na kolejną książkę w podobnym stylu. Poradnik w oparciu o badania i z praktycznym zastosowaniem i bardzo przydatna. Książka, przyjemna, pożyteczna i ładnie wydana, polecam.

2040 użytkowników ma tytuł Inaczej. Jak pracować mniej, ale lepiej i przyjemniej na półkach głównych
357 użytkowników ma tytuł Inaczej. Jak pracować mniej, ale lepiej i przyjemniej na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Inaczej. Jak pracować mniej, ale lepiej i przyjemniej

Cytaty z książki Inaczej. Jak pracować mniej, ale lepiej i przyjemniej

Radek Kotarski Inaczej. Jak pracować mniej, ale lepiej i przyjemniej Zobacz więcej

Ciekawostki historyczne