Wszystko, co brzydkie i cudowne

Okładka książki Wszystko, co brzydkie i cudowne autora Bryn Greenwood, 9788365830661
Logo Lubimyczytac Patronat
Logo Lubimyczytac Patronat
Okładka książki Wszystko, co brzydkie i cudowne
Bryn Greenwood Wydawnictwo: Papierowy Księżyc literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
All the Ugly and Wonderful Things
2020-11-18
2020-11-18
2016-08-09

Kup Wszystko, co brzydkie i cudowne w ulubionej księgarnii

Wyróżniona opinia i

Wszystko, co brzydkie i cudowne

Oceny książki Wszystko, co brzydkie i cudowne

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wszystko, co brzydkie i cudowne

To była trudna książka. Trudne relacje, nic nie jest tu czarno białe. Nie ma dobra i zła. Mam tylko problem z tym jak historia rozwinęła się tak po 2/3 książki, jak autorka przedstawiła wtedy główną bohaterkę, nie podobało mi się to. Choć ostatecznie zakończenie było uważam odpowiednie i podobało mi się.

Najgorsze co przeczytałem w swoim życiu. Mama kupiła mi na święta bo pani w księgarni poleciała jako miły romans z wątkiem mafii, a ja w tedy czytałem trochę młodzieżówek z Roman sami. Tak to był romans, szkoda, że pani w sklepie, ani na okładce nie zostało wspomniane, że jest on między DZIECKIEM, A DOROSŁYM MĘCZYZNĄ. Ta książka w mojej opinie to normalizowanie pedofili. Wavy jest ofiarą, a Kellen jej oprawcą. To jak wszyscy wokół akceptują ich relacje jest chore i obrzydliwe.

Obrzydliwa. Zakończyłam lekturę w momencie pojawienia się scen erotycznych z 12 latka.

990 użytkowników ma tytuł Wszystko, co brzydkie i cudowne na półkach głównych
121 użytkowników ma tytuł Wszystko, co brzydkie i cudowne na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Wszystko, co brzydkie i cudowne

Bryn Greenwood Wszystko, co brzydkie i cudowne Zobacz więcej