Żona podróżnika w czasie

Okładka książki Żona podróżnika w czasie autora Audrey Niffenegger, 8324703012
Okładka książki Żona podróżnika w czasie
Audrey Niffenegger Wydawnictwo: Świat Książki literatura piękna
The Time Traveler's Wife
2007-02-01
2007-02-01
Katarzyna Malita

Kup Żona podróżnika w czasie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Żona podróżnika w czasie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Żona podróżnika w czasie

Na półkach: , , , ,

Książka o groomingu. Inaczej na nią patrzeć nie umiem. Historia jaką mogłaby napisać kilkunastolatka marząca o księciu z bajki. W filmowej wersji chyba poczuli, że „randki” starszego faceta z dzieckiem nie są ok i tego wątku było znacznie mniej, więc dało się jakoś obejrzeć. Nie polecam.

Moja ukochana książka.

Moja ukochana książka.

Początek mi się bardzo źle czytało głównie przez dużą różnicę wieku bohaterów. Im dalej tym było lepiej, ale i tak raczej polecać jej nie będę.

9013 użytkowników ma tytuł Żona podróżnika w czasie na półkach głównych
1701 użytkowników ma tytuł Żona podróżnika w czasie na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Żona podróżnika w czasie

Okładka książki Reader, I Married Him Joanna Briscoe, Tracy Chevalier, Emma Donoghue, Helen Dunmore, Esther Freud, Jane Gardam, Linda Grant, Kirsty Gunn, Tessa Hadley, Sarah Hall, Susan Hill, Elizabeth McCracken, Nadifa Mohamed, Audrey Niffenegger, Patricia Park, Francine Prose, Namwali Serpell, Elif Shafak, Lionel Shriver, Salley Vickers, Evie Wyld
Okładka książki 42 listy miłosne Margaret Atwood, Leonard Cohen, Michel Faber, Neil Gaiman, Panos Karnezis, Etgar Keret, Hari Kunzru, Ursula K. Le Guin, Jonathan Lethem, Gautam Malkani, Valerie Martin, Audrey Niffenegger, Łukasz Orbitowski, Francine Prose, Carl-Johan Vallgren, Jeanette Winterson, Juli Zeh

Cytaty z książki Żona podróżnika w czasie