Dolina

Okładka książki Dolina autora Bernard Minier, 9788381881241
Logo Lubimyczytac Patronat
Logo Lubimyczytac Patronat
Okładka książki Dolina
Bernard Minier Wydawnictwo: Rebis Cykl: Martin Servaz (tom 6) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Monika Szewc-Osiecka

Kup Dolina w ulubionej księgarnii

Oceny książki Dolina

OPINIE i DYSKUSJE o książce Dolina

Bardzo dobry tom, polecam nie zawiodłem się.

Bardzo dobry tom, polecam nie zawiodłem się.

Mroczna, zawiła , zaskakująca i wciągająca. Polecam i nie mogę się doczekać przeczytania kolejnej książki z tego cyklu 😊

Uwaga spoiler. Opinia jest streszczeniem książki które przeczytam przed sięgnięciem po następną część cyklu.

Okazało się, że to Marianne razem z lekarką nakłoniła młodych chłopców do mordowania ludzi, Servaz miał być następnym celem ale został uratowany. Marianne trafiła do szpitala psychiatrycznego. Servaz został przywrócony do służby i awansowany.

1880 użytkowników ma tytuł Dolina na półkach głównych
313 użytkowników ma tytuł Dolina na półkach dodatkowych

Okładka książki Déguster le noir Nicolas Beuglet, Sire Cedric, Sonja Delzongle, Jacques Expert, Patrick Manoukian, Bernard Minier
Bernard Minier
Bernard Minier
Książka Bernarda Miniera "Paskudna historia" została nominowana w Plebicycie Książka Roku 2015 lubimyczytać.pl w kategorii Kryminał sensacja Thriller. Pisarz francuski, autor powieści kryminalnych. Urodził się w Béziers, a dorastał na południowym wschodzie Francji, u stóp Pirenejów. Wydał dotąd pięć powieści: hitowy, także w Polsce, Bielszy odcień śmierci (Prix Polar za najlepszy kryminał roku 2011 we Francji),Paskudna historia, Krąg, Nie gaś światła oraz Noc. Jest laureatem wielu konkursów na opowiadania. "Bielszy odcień śmierci" to jego debiutancka powieść, jej kontynuacją jest "Krąg".

Cytaty z książki Dolina

Video