Szpiedzy w Petersburgu

Okładka książki Szpiedzy w Petersburgu autora Katherine Woodfine, 9788381410953
Okładka książki Szpiedzy w Petersburgu
Katherine Woodfine Wydawnictwo: Dwukropek Cykl: Taylor i Rose tajne agentki (tom 2) literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
Taylor i Rose tajne agentki (tom 2)
Spies in St. Petersburg
2020-02-12
2020-02-12
Ewa Westwalewicz-Mogilska

Kup Szpiedzy w Petersburgu w ulubionej księgarnii

Oceny książki Szpiedzy w Petersburgu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Szpiedzy w Petersburgu

Dajcie mi więcej takich przygód, Taylor i Rose!
Pozdrawiam Katherinę Woodfine! Sto lat!

Dajcie mi więcej takich przygód, Taylor i Rose!
Pozdrawiam Katherinę Woodfine! Sto lat!

Fajna książka. Krótkie rozdziały. Szybko się czyta.

Fajna książka. Krótkie rozdziały. Szybko się czyta.

Przyjemna książka na dobry początek roku

Przyjemna książka na dobry początek roku

92 użytkowników ma tytuł Szpiedzy w Petersburgu na półkach głównych
24 użytkowników ma tytuł Szpiedzy w Petersburgu na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Szpiedzy w Petersburgu

Okładka książki Fantastyczna Jane Austen. Duma i uprzedzenie Jane Austen, Katherine Woodfine
Fantastyczna Jane Austen. Duma i uprzedzenie Jane Austen, Katherine Woodfine
Okładka książki Zimowa magia Amy Alward, Emma Carroll, Berlie Doherty, Abi Elphinstone, Jamila Gavin, Michelle Harrison, Michelle Magorian, Geraldine McCaughrean, Lauren St. John, Piers Torday, Katherine Woodfine, praca zbiorowa
Okładka książki Tuzin tajemnic. 12 niezwykłych zagadek kryminalnych Clémentine Beauvais, Susie Day, Julia Golding, Frances Hardinge, Caroline Lawrence, Sally Nicholls, Kate Pankhurst, Robin Stevens, Katherine Woodfine, praca zbiorowa
Katherine Woodfine
Katherine Woodfine
(born 1983) is a British children's author, known for The Mystery of the Clockwork Sparrow

Cytaty z książki Szpiedzy w Petersburgu

Dodaj cytat z książki Szpiedzy w Petersburgu