Jedyne dziecko

Only Daughter
2019-08-14
2019-08-14
Joanna Grabarek

Kup Jedyne dziecko w ulubionej księgarnii

Oceny książki Jedyne dziecko

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jedyne dziecko

Kat Cavanaugh wiedzie spokojne życie do chwili, gdy jej córka zostaje znaleziona martwa w opuszczonym kamieniołomie. Zrozpaczona kobieta nie potrafi pogodzić się z tragedią i zaczyna szukać odpowiedzi. W trakcie prywatnego śledztwa natrafia na ślady kłamstw, przemilczeń i bolesnych prawd, które rzucają nowe światło na życie jej dziecka i sprawiają, że coraz trudniej jest jej ufać ludziom z najbliższego otoczenia.

Kiedy prawda wychodzi na jaw, Kat znajduje się w niebezpieczeństwie. Czy zdoła poskładać wszystkie elementy układanki, zanim będzie za późno?

"Jedyne dziecko" to pełen emocji thriller psychologiczny, który trzyma w napięciu do ostatniej strony. Gorąco polecam! 😊

To nie była lekka książka. Rodzice którzy muszą pogodzić się ze śmiercią własnego dziecka jest bardzo ciężkim tematem w szczególności gdy chodzi o samobójstwo. Męczące pytanie które im towarzyszy DLACZEGO ?

Wciągająca, ale w kilku momentach niewiarygodna.

Wciągająca, ale w kilku momentach niewiarygodna.

1848 użytkowników ma tytuł Jedyne dziecko na półkach głównych
318 użytkowników ma tytuł Jedyne dziecko na półkach dodatkowych

Sarah A. Denzil
Sarah A. Denzil
Brytyjska autorka thrillerów psychologicznych z Derbyshire. Jako Sarah Dalton publikuje powieści z nurtu fantastyki młodzieżowej. Żyje wraz z partnerem w hrabstwie Yorkshire, celebrując uroki życia na wsi.

Cytaty z książki Jedyne dziecko