Zdjęcia z duszą. Jak zostać fotografem z wizją

Okładka książki Zdjęcia z duszą. Jak zostać fotografem z wizją autora David duChemin, 9788328343504
Okładka książki Zdjęcia z duszą. Jak zostać fotografem z wizją
David duChemin Wydawnictwo: Helion poradniki
poradniki
The Soul of the Camera: The Photographer's Place in Picture-Making
2018-08-08
2018-08-08
Piotr Cieślak

Kup Zdjęcia z duszą. Jak zostać fotografem z wizją w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zdjęcia z duszą. Jak zostać fotografem z wizją

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zdjęcia z duszą. Jak zostać fotografem z wizją

Polecam fotografom ciekawym, otwartym na zmiany, chętnym do działania. Całkiem sporo treści udało mi się z niej wyciągnąć, zaznaczyć i teraz najtrudniejsze: wdrożeniem.

Niesztampowa. Zmusza do myślenia i wyjścia ze świata "pstrykactwa" w świat wartościowej fotografii. Poszerza horyzonty, pokazuje to, co w fotografii powinno być ważne. Polecam.

Autor wprowadza czytelnika w sferę psychologii człowieka, jako głównego czynnika warunkującego powstanie satysfakcjonującego zdjęcia. Jest sporo elementów biograficznych. Oczekiwałam tutaj porad technicznych, praktycznych. Niestety to nie ta pozycja. Nie mniej jednak wielu czytelnikom może się spodobać, zwłaszcza w kwestii reportażu, czy chęci fotografowania przyrody.

127 użytkowników ma tytuł Zdjęcia z duszą. Jak zostać fotografem z wizją na półkach głównych
32 użytkowników ma tytuł Zdjęcia z duszą. Jak zostać fotografem z wizją na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zdjęcia z duszą. Jak zostać fotografem z wizją

Cytaty z książki Zdjęcia z duszą. Jak zostać fotografem z wizją

Dodaj cytat z książki Zdjęcia z duszą. Jak zostać fotografem z wizją