Zabić Reagana

Okładka książki Zabić Reagana autora Martin Dugard, Bill O'Reilly, 9788380620391
Okładka książki Zabić Reagana
Agnieszka Jacewicz

Kup Zabić Reagana w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zabić Reagana

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zabić Reagana

Książka pełna szczegółów, ale zabrakło omówienia polityki jaką prowadził Reagan. Czyta się jednak bardzo dobrze.

Trzeba przyznać, że książka "Zabić Reagana" napisana jest w sposób bardzo chaotyczny. Nie zważając jednak na to, można traktować ten tytuł jako uzupełnienie o kilka ciekawostek i faktów bografii Reagana spisanych m.in. przez Kengor'a i Brands'a.

Bardzo dobra książką z życia R.Reagana od kariery w Hollywood aż po jego prezydenturę i śmierć. Książka krok po kroku przybliża nas do najważniejszy wydarzeń w życiu tego człowieka. Bez zbędnych zawiłości co jest plusem zwłaszcza dla osób nie interesujących się zbytnio polityką. Krótkie rozdziały i same konkrety. Polecam.

121 użytkowników ma tytuł Zabić Reagana na półkach głównych
44 użytkowników ma tytuł Zabić Reagana na półkach dodatkowych