Notesik Kubusia Puchatka

- Winnie-the-Pooh Journal
- 1998-09-14
- 1998-09-14
Notesik przeznaczony jest dla dzieci w wieku szkolnym. Każdą jego stronę zdobią rysunki ilustratora wszystkich książeczek o Misiu Puchatku - E.H. Sheparda oraz pełne wdzięku i zdumiewających refleksji notatki, opisujące wydarzenia jakie były udziałem Kubusia Puchatka i jego przyjaciół, w dwóch ulubionych przez dzieci książeczkach Kubuś Puchatek oraz Chatka Puchatka. Puchatkowe spostrzeżenia zostały wzbogacone przepisami kulinarnymi samego bohatera i jego przyjaciół. Książeczka jest wydana w twardej, efektownej oprawie.
Kup Notesik Kubusia Puchatka w ulubionej księgarni
Oceny książki Notesik Kubusia Puchatka
63 użytkowników ma tytuł Notesik Kubusia Puchatka na półkach głównych- Przeczytane 51
- Mam w domku na półeczce 1
- 000 - Posiadam 1
- 2016 1
- Dziecięce 1
- Beletrystyka: Dzieci i młodzież 1
- Literatura dziecięca i młodzieżowa 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Notesik Kubusia Puchatka
Ni to książka z cytatami, ni to notesik. Tekst zajmuje dość sporą ilość na stronach w stosunku do wolnego miejsca.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNa fali popularności zeszycik do bazgrania (lub innej własnej twórczości) z cytatami i rysunkami z Puchatka. Nic wielkiego. Dla fanów.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toehhhh...dzieciństwo, Kubuś Puchatek i Stumilowy Las....oglądałam czytałam i zbierałam wszystko na temat tej bajki.
KOCHAM!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toA książeczka jest o tyle ciekawa, że posiada sporo wolnego miejsca gdzie mozna porobic swoje notatki
KOCHAM!